21:28 Poznati Ko bi rekao da ju je osvojio sa paketom flaširane vode? Evo kako je počela ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića
14:29 Zdravlje USPELA JE DA MUNJEVITO SKINE 23 KILOGRAMA, ALI JEDNE SE STVARI NIJE ODREKLA Kako je Aleksandra Prijović smršala i dovela liniju do savršenstva?
13:05 Poznati "Ponižavali su me, nazivali jadnicom": Aleksandra Prijović ispričala kako su je mučila deca u školi
17:15 Lepota i Moda U ovakvom izdanju ne viđamo često Aleksandru Prijović, a Jovana Joksimović u bojama sezone: Poznate dame zablistale, ali jedna crvena kombinacija ostavlja bez daha
14:17 Lepota i Moda Haljina na jedno rame, koža & maksi haljina, ma sve joj odlično stoje: 3 kombinacije Aleksandre Prijović koje lako može da iskopira svaka žena
11:25 Porodica "Preplavila nas seljačka muzika": Monah Arsenije šokirao izjavom o pevačici Prijovićki, ""Cecin klon, kao pristojna, a u kožnom kostimu"
11:28 Lepota i Moda Cela Srbija danas priča o haljini Aleksandre Prijović: Nikada se ovakva nije pojavila na sceni, sve puca na njoj
15:45 Poznati Prija u provokativnom i šik izdanju: Čizmice u duhu osamdesetih svima privukle pažnju, a cena im je pravo bogatstvo
11:23 Lepota i Moda Savršeni stajling Aleksandre Prijović: Elegantno i damski, a njena torba je posebno privukla pažnju
13:46 Lepota i Moda I danas voli da kupuje kod Kineza: Aleksandra Prijović priznala - Bolje mi je tamo, nego u Dioru
14:07 Poznati "Ponižavali su me, nazivali jadnicom": Aleksandra Prijović ispričala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja
17:28 Porodica Najstarije žensko ime vratilo se u modu: Simbol je života i sreće, mnogi roditelji u Srbiji ga daju svojim ćerkama
16:42 Dom i saveti E, sada ćete saznati čemu tačno služe sve 3 pregrade: Mnogi su otkrili da su sve vreme u pogrešnu sipali deterdžent!
16:18 Poznati Ama baš niko je ne bi prepoznao: Bila je zvezda filmova 80-tih i glumila je rame uz rame sa Džulijom Roberts
15:44 Dom i saveti Nemojte više da bacate ljuske od jajeta: Sjajno mogu da se iskoriste za baštu i domaćinstvo
15:20 Poznati Džastin Biber objavio sliku sina: Presladak trenutak koji će vas apsolutno raznežiti, ali opis je pomalo bizaran
14:57 Dom i saveti Ni soda bikarbona, ni sirće, samo... Evo kako da očistite PVC stolariju, biće čista kao suza