21:28 Poznati Ko bi rekao da ju je osvojio sa paketom flaširane vode? Evo kako je počela ljubavna priča Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića
14:29 Zdravlje USPELA JE DA MUNJEVITO SKINE 23 KILOGRAMA, ALI JEDNE SE STVARI NIJE ODREKLA Kako je Aleksandra Prijović smršala i dovela liniju do savršenstva?
13:05 Poznati "Ponižavali su me, nazivali jadnicom": Aleksandra Prijović ispričala kako su je mučila deca u školi
17:15 Lepota i Moda U ovakvom izdanju ne viđamo često Aleksandru Prijović, a Jovana Joksimović u bojama sezone: Poznate dame zablistale, ali jedna crvena kombinacija ostavlja bez daha
14:17 Lepota i Moda Haljina na jedno rame, koža & maksi haljina, ma sve joj odlično stoje: 3 kombinacije Aleksandre Prijović koje lako može da iskopira svaka žena
11:25 Porodica "Preplavila nas seljačka muzika": Monah Arsenije šokirao izjavom o pevačici Prijovićki, ""Cecin klon, kao pristojna, a u kožnom kostimu"
11:28 Lepota i Moda Cela Srbija danas priča o haljini Aleksandre Prijović: Nikada se ovakva nije pojavila na sceni, sve puca na njoj
15:45 Poznati Prija u provokativnom i šik izdanju: Čizmice u duhu osamdesetih svima privukle pažnju, a cena im je pravo bogatstvo
11:23 Lepota i Moda Savršeni stajling Aleksandre Prijović: Elegantno i damski, a njena torba je posebno privukla pažnju
13:46 Lepota i Moda I danas voli da kupuje kod Kineza: Aleksandra Prijović priznala - Bolje mi je tamo, nego u Dioru
14:07 Poznati "Ponižavali su me, nazivali jadnicom": Aleksandra Prijović ispričala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja
15:10 Dom i saveti Smirite besno dete 1 rečenicom: Psiholog tvrdi da ćete na ovaj način odmah rešiti problem
14:37 Dom i saveti Sprečite da odeća miriše na buđ i vlagu: Zimi će se brže osušiti u kući, ako uradite jednu stvar
13:20 Dom i saveti Palačinke će biti mekane i vazdušaste: Primenite trik iz restorana, garantovano će vam uspeti!
12:48 Dom i saveti Sudopera će sijati kao ogledalo: Jedna stvar iz kuhinje uklanja sav kamenac, toga se nikada ne biste setili!
12:16 Zdravlje Devojka (21) je zbog simptoma mislila da ima infarkt: Kad je otišla kod lekara, otkrili su joj još opasniju bolest!