09:51 Ispovesti Pre prvog sastanka ukucala je dečkovo ime na Guglu: "Zanemela sam, oblio me hladan znoj, nikad mu se više nisam javila"
17:26 Ispovesti U 34. godini postala baka, pa našla momka kojem doslovno mama može biti: Atraktivna plavuša se smuvala sa dečkom koji je isto godište kako njena ćerka
10:26 Ispovesti Zaključao je vrata, sakrio ključeve i nepomično sedeo na krevetu: Ivana je jedva pobegla sa prvog dejta, izvukla se za dlaku
18:34 Porodica Momak (31) je pozvao komšinicu (89) da živi sa njim: Iznenadićete se kada budete čuli šta je glavni razlog
13:10 Ispovesti "Poslao me je kući TAKSIJEM zbog odeće! Da li je ovo PROBLEM?": Momak je devojci rekao da ga je SRAMOTA i ne želi da je njegovi prijatelji vide takvu
21:20 Ispovesti "SAMO JEDNA KAŠIČICA VAS MOŽE UBITI": Momak je popio NAPITAK koji mnogi konzumiraju, zaspao je i više se nije probudio
09:00 Ispovesti "Tri godine mi se klela u VEČITU ljubav, a ja izigravao IDIOTA": Momak na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji izazvao BURU komentara
11:50 Ispovesti Svoju devojku PONUDIO je na Tinderu iz JEDNOG razloga, a ono što je usledilo potpuno ga je ŠOKIRALO - javilo se na HILJADE MUŠKARACA!
13:40 Porodica Bila je na prvom sastanku sa potencijalnim dečkom, ali je ostala u ŠOKU kada je dobila ceduljicu od GEJ MLADIĆA
13:57 Zdravlje "Nevidljivi" invaliditet: Ženi (30) dijagnostikovana retka bolest zbog koje je zamalo izgubila živu glavu
13:28 Poznati Ima milione na računu, a plaši se kako će preživeti sa penzijom: Čuvena glumica navukla veliki gnev javnosti na sebe
12:58 Poznati Iako ima bombastično telo u 62. godini, sebe je nekada mrzela: Sad je progovorila o poremećaju koje često pogađa žene
12:24 Ispovesti Ni krivu ni dužnu je oterali sa svadbe: Došla čak iz inostranstva na venčanje, a onda je usledio haos epskih razmera
11:56 Poznati Uvijala se kao prava čigra: Dženifer Lopez "začinila" svoj veliki povratak na scenu, sve prštalo od njenih oblina
11:26 Dom i saveti Niste sigurni koja odeća sme u mašinu za sušenje veša? Ovih pet stvari ni u ludilu, uništićete materijal očas posla