09:51 Ispovesti Pre prvog sastanka ukucala je dečkovo ime na Guglu: "Zanemela sam, oblio me hladan znoj, nikad mu se više nisam javila"
17:26 Ispovesti U 34. godini postala baka, pa našla momka kojem doslovno mama može biti: Atraktivna plavuša se smuvala sa dečkom koji je isto godište kako njena ćerka
10:26 Ispovesti Zaključao je vrata, sakrio ključeve i nepomično sedeo na krevetu: Ivana je jedva pobegla sa prvog dejta, izvukla se za dlaku
18:34 Porodica Momak (31) je pozvao komšinicu (89) da živi sa njim: Iznenadićete se kada budete čuli šta je glavni razlog
13:10 Ispovesti "Poslao me je kući TAKSIJEM zbog odeće! Da li je ovo PROBLEM?": Momak je devojci rekao da ga je SRAMOTA i ne želi da je njegovi prijatelji vide takvu
21:20 Ispovesti "SAMO JEDNA KAŠIČICA VAS MOŽE UBITI": Momak je popio NAPITAK koji mnogi konzumiraju, zaspao je i više se nije probudio
09:00 Ispovesti "Tri godine mi se klela u VEČITU ljubav, a ja izigravao IDIOTA": Momak na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji izazvao BURU komentara
11:50 Ispovesti Svoju devojku PONUDIO je na Tinderu iz JEDNOG razloga, a ono što je usledilo potpuno ga je ŠOKIRALO - javilo se na HILJADE MUŠKARACA!
13:40 Porodica Bila je na prvom sastanku sa potencijalnim dečkom, ali je ostala u ŠOKU kada je dobila ceduljicu od GEJ MLADIĆA
21:05 Dom i saveti U slavski kolač obavezno stavite ovu biljku: Veruje se da štiti od nevolje, a privlači blagostanje i sreću!
20:40 Zdravlje Kardiolozi upozoravaju: Ova 2 rana simptoma najavljuju infarkt, a niko ih ne povezuje sa srcem!
20:15 Poznati Bred Pit napunio 61 godinu! Evo zbog čega izgleda duplo mlađe, jedna namirnica je neizostavna na njegovom stolu
19:50 Ispovesti Kumovi zasenili mladence na svadbi: Gosti zinuli od čuda kad su videli kako se ponašaju, ti ljudi ne znaju šta je sramota!
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 19. decembar: Kod Lava napeto na poslu, Škorpija rešava ljubavni problem, Jarac da pripazi na zdravlje
19:00 Lepota i Moda Najlon čarape ćete nositi bar 5 puta: Devojka je pokazala genijalan trik koji sprečava pucanje, provereno radi!