15:55 Dom i saveti Tera negativnu energiju i privlači prosperitet: Kako pravilno negovati cvet "ženska sreća"
13:10 Porodica U životu vam loše ide zbog ove tri stvari: Što ih se pre otarasite, pre će vam krenuti na bolje
20:00 Dom i saveti Ništa nije slučajno: Ako stalno lomite čaše i zaturate stvari u kući, to je važno upozorenje, evo šta treba da uradite
16:40 Dom i saveti Ovi predmeti u kući donose negativnu energiju: Obavezno ih izbacite iz svog doma kako bi privukli blagostanje
14:55 Dom i saveti Spasite se muke preko noći: Stavite ovo u ćoškove i rešite problem koji mnogi imaju
20:56 Zdravlje Kako da se zaštitite od negativnih ljudi: Ove taktike će sprečiti energetske vampire da vas iscrpljuju
22:20 Dom i saveti Pozitivna energija u domu uz pomoć četiri trika: Evo kako da vam atmosfera u kući uvek bude prijatna
14:20 Dom i saveti Bacite OVE STVARI kada čistite kuću: U dom će vam doći SREĆA, a oslobodićete se svega što je NEGATIVNO
20:15 Dom i saveti Izbacite OVE BILJKE iz kuće: Donose PROKLETSTVO i negativnost, ali mogu da se smanje i FINANSIJE
11:40 Dom i saveti Svaka kuća treba da ima OVE tri BILJKE: Čiste vazduh i teraju NEGATIVNU energiju iz prostora
15:55 Ispovesti Nisam zvala sestru na venčanje: Mrzimo se ceo život, tako da nisam imala izbora, ali mi je ipak žao jedne stvari
15:27 Poznati Proslavio 82. rođendan: Legendarni roker je u punoj energiji, partijao do sitnih sati, i to u društvu 44 godine mlađe
14:33 Lepota i Moda Suknja i šorc u istom paketu: Ovo je model koji se rasproda brzinom svetlosti, maksimalno praktičan i idealan za putovanja
14:02 Horoskop Pun džep novca: Rođeni u ovih 5 znakova će se obogatiti kad-tad, suđeno im je da žive na visokoj nozi
13:40 Ispovesti Vidovnjak me je poslao u bolnicu: Rekao da pazim na zdravlje, dao mi tešku dijagozu, a onda se desilo najgore