16:53 Porodica Baka me voli više nego tebe: Istraživanje otkriva zašto su posvećenije unucima nego deci, odgovor je jasan
19:13 Porodica Ove bake su boginje: Nasmejale skoro 6 miliona ljudi na TikToku, svi žele da uživaju u životu kao one!
07:09 Lepota i Moda Cure pokupile silne lajkove: Klinci, ovako su vaše bake izgledale 70-ih, bez plastične ambalaže, tetovaže i blamaže
20:03 Lepota i Moda Dve Bosanke zaludele Balkan: Samka (70) i Hatidža (81) prošetale gradom i sve je stalo, ovako nešto skoro niste videli
16:22 Ispovesti Bake u Srbiji mnogo psuju? Ruskinja nasmejala TikTok urnebesnom činjenicom, ovo niko nije očekivao - jezik je čudo!
14:50 Ispovesti Dve prijateljice OBIŠLE SVET u osamdesetoj godini: Dokaz da godine nisu prepreka za AVANTURU!
20:38 Zdravlje Po receptu čuvenog travara VASE Pelagića: Ovo je najbolji lek za SUVI KAŠALJ a kupuje se na PIJACI
20:45 Dom i saveti Upoznajte NESTAŠNE BAKE: One izlaze samo sa MLADIM momcima i ne stide se da nam otkriju RAZLOGE
17:40 Dom i saveti Recept za domaći LIKER od MENTE: Naše bake su ga stalno pravile tokom LETNJIH dana
14:16 Ispovesti Proglašene su za NAJATRAKTIVNIJE BAKE na svetu: Jedna je "NAŠE GORE LIST", a druge dve imaju BIZARNE navike!
10:09 Ispovesti Tetovirali su ŽENSKU DECU kako bi ih sačuvali od strašnih ZLODELA od strane TURAKA: One su danas BAKE, a ovaj običaj ostao je i dalje na Balkanu!
21:30 Porodica Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka
21:01 Lepota i Moda Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti
20:32 Ispovesti Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća
20:17 Poznati Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola
20:00 Poznati Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 29. maj: Blizancima stižu nove informacije, Lavovi u kreativnom zanosu