08:03 Horoskop Ova 2 znaka nikako ne smeju ulaziti u rizične poslovne odluke: Ako naprave grešku smeše im se dugovi, bankrotiraće do 23. septembra
16:52 Horoskop Bankrotiraće do kraja aprila: Ova 4 horoskopska znaka mogu da ostanu bez dinara u džepu!
09:17 Horoskop Au! 2 horoskopska znaka su pred bankrotom: 21. mart je najkritičniji, dobro obratite pažnju, evo šta treba da preduzmete
15:40 Poznati Ronaldova sestra objavila TUŽNE prizore iz radnje: Mnogi se pitaju da li je BANKROT u pitanju, bila je PRIMORANA da zatvori butik CR7
10:01 Poznati Protraćio MILIONE: Nakon što je BANKROTIRAO, Nikolas Kejdž je krivio jednu osobu, a zbog ovih GLUPIH investicija sada nema ni banke u džepu
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac