15:30 Porodica Život uložila u decu, a sada je ostavljena i sama: Sonja ležala nepokretna u kući, a njene ćerke, medicinske sestre, ni da priđu
09:34 Ispovesti Medicinska sestra na hitnoj otkrila najstrašniju scenu na poslu: "Toliko je bilo jezivo da sam morala da istrčim napolje"
14:39 Zdravlje Medicinske sestre zanemele od šoka: "Kada nam je devojka rekla kako se štiti od trudnoće, počele smo da plačemo"
08:09 Zdravlje Radila je sve do svoje 85. godine: Bivša medicinska sestra (101) otkrila tajnu svoje dugovečnosti, "želim da vas upozorim na ovu hranu"
19:04 Poznati Njena odluka mogla bi izazvati buru u javnisti: Princeza Šarlot izabrala zanimanje kojim se ne bave članovi kraljevske porodice?
20:01 Ispovesti "Samo 25 posto pacijenata preživi više od godinu dana": Medicinska sestra sa palijativne nege otkrila koja je najopakija bolest od koje se može umreti
15:20 Ispovesti Za PREZGODNOM medicinskom sestrom muškarci gube glavu: "Zbog tebe bih namerno slomio nogu"!
16:40 Ispovesti Poslednje reči pre umiranja: Medicinska sestra OBJAVILA šta pacijenti NAJČEŠĆE izgovaraju pre samrtnog časa
17:00 Porodica Samohrana majka dečaka, saznala da UMIRE: Zabrinuta, MOLILA je medicinsku sestru da OVO učini i sve ostavila bez teksta!
12:56 Poznati Medicinska sestra Irena bila je uz Sinišu Mihajlovića do POSLEDNJEG trenutka: Stavila je pored njegovog kreveta nešto SVETO
17:37 Ispovesti Plašite li se STAROSTI? Medicinske sestre su PRETUKLE staricu, a mi se pitamo KAD se NASILJEM zamenilo POŠTOVANJE?
22:00 Porodica Video koji je RASPLAKO i raznežio mnoge: Majka u dečijoj bolnici snimila kako medicinska sestra zabavlja njenu BEBU, žena za primer!
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!
10:56 Horoskop Pare stižu u džakovima do kraja godine! Za 5 horoskopskih znakova se sudbina menja tokom decembra
10:28 Porodica Odustanite od njega: Muškarac koji radi ove 4 stvari nije vaša srodna duša, nema šanse da se promeni