08:42 Lepota i Moda Dženifer Lopez prošetala retro patike: Izgledaju grozno, a od cene će vam se zavrteti u glavi!
20:42 Dom i saveti Beo đon patika će opet zasijati! Napravite pastu od 2 sastojka iz kuhinje koja će lako skinuti svu prljavštinu
14:43 Dom i saveti Patike će biti bele kao sneg: Genijalan trik jedne mame oduvao mreže, sada ga svi primenjuju
09:32 Dom i saveti Jedan će sigurno upaliti! 5 trikova za čišćenje belih patika, izgledaće kao da ste ih tek kupili
20:36 Dom i saveti Ne perite bele patike u mašini: Baka je pokazala kako to radi, ne bi vam palo na pamet, izgledaju kao nove!
11:59 Dom i saveti Beo đon patika će zablistati kao nov: Dva jeftina sastojka iz kuhinje skinuće svu prljavštinu očas posla!
15:29 Dom i saveti Očistite bele patike bez muke: Anita kaže da ih pere na ovaj način i uvek izgledaju kao nove!
17:10 Dom i saveti Pet proverenih trikova za čišćenje belih patika: Ne oduzimaju puno vremena, a jedan će sigurno upaliti
22:30 Dom i saveti Od starih do BLISTAVO BELIH patika za samo 200 DINARA: Uz ova TRI sastojka iz vaše kuhinje vratite stari sjaj!
12:30 Lepota i Moda Najprodavanije patike su ušle u ISTORIJU: Nose se i ove JESENI, a sjajno se KOMBINUJU i uz večernju haljinu
20:50 Lepota i Moda Patike stare više od 100 godina, biće HIT ovog LETA: Devojke su ODUŠEVLJENE jer mogu uz SVE da se kombinuju
14:05 Dom i saveti Bežite krpelji: Štetočine će zaobilaziti vaše dvorište kada uradite ovo, zaustavite ih na vreme
13:03 Zdravlje Voda nije najzdravije piće? Doktor otkriva u kom slučaju je treba izbegavati, jedna stvar može biti problematična
12:00 Porodica Sve tužne žene su iste: Lako ih je prepoznati jer imaju ove 2 navike, duboko su nesrećne
11:02 Ispovesti Ja sam žena koja živi s dvojicom bivših muževa: Nismo sveci - ali ja se nikada bolje u životu nisam osećala!
10:05 Dom i saveti Rastvor koji podmlađuje ljubičice: Proveren način zalivanja će potpuno osvežiti stare cvetove