12:11 Ispovesti Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora
20:31 Lepota i Moda Jedan sastojak neverovatno podmlađuje kožu: Evo zašto zene preko 40 godina treba da jedu paradajz?
15:23 Zdravlje Ako imate 40 godina, puls ne sme da prelazi 78: Evo koji je normalan broj otkucaja srca za sve generacije
22:02 Ispovesti Lana je "greškom" potpisala da više nikada ne vidi svoje ćerke: Posle 40 godina desilo se nešto neočekivano
13:33 Ispovesti Moj sadašnji muž želi da se odreknem svog sina iz prethodnog braka: Sada se nalazim između dve vatre, a pakao je počeo ovako
13:06 Dom i saveti Duži rok trajanja jaja: Ceo život ih na pogrešnom mestu čuvate, zbog ove uobičajene navike vam se i kvare
12:38 Poznati Šakira otkrila koji kolega je bio uz nju dok se "raspadala" od bola nakon razvoda: "On mi je pomogao da prebrodim najteži period"
12:10 Dom i saveti Košta par stotina dinara, a vaša veštačka jelka će izgledati prirodnije i svečano: Primenite ovaj trik i dom će biti kao iz bajke
11:50 Poznati Svađe, suze, tuča i ultimativna izdaja: Evo kako je Megan Markl "spalila" sve mostove sa kraljevskom porodicom