13:04 Lepota i Moda Proglašena najlepša žena na svetu: Nauka kaže da je njen božanski izgled najbliži savršenstvu
16:38 Poznati Porodica ju je čuvala od očiju sveta jer je bila previše lepa: Monika Beluči u crnoj kapuljači i bez šminke rekla sudbonosno 'da', a o prvom mužu ćuti
12:46 Poznati Ima 62 godine i proglašena je za najlepšu na svetu: Demi Mur pomerila granice lepote i hvala joj na tome!
12:36 Poznati Za njom su uzdisali Stalone, Švarceneger i Šon Pen: Nekada je važila za najlepšu ženu na svetu, a danas izgleda potpuno drugačije!
12:35 Poznati Savršeno građena od glave do pete: Naučnici objasnili zašto je ova žena jedna od najlepših na svetu
16:32 Poznati Prodavala je svoju krv da bi kupila hranu: Danas je milionerka, nosi titulu najlepše na svetu, a svaki muškarac s kojim je bila je ostavio
12:13 Lepota i Moda Ovo su najlepša žena i muškarac na svetu: Upravo su dobili ovu titulu i evo po čemu su toliko posebni
09:47 Poznati "Ona je neko ko inspiriše": Šakira proglašena za najlepšu ženu na svetu, ali ne samo zbog lepote
13:28 Poznati Najlepša ŽENA sveta danas puni 58. godina: Obukla je najužu haljinu, nikad nije bila MRŠAVIJA i ima 18 godina mlađeg FRAJERA
12:00 Poznati Zvanično najlepša žena na svetu odbranila svog dečka: Javnost ga je napadala zbog stavova, a ona je otkrila PRAVU ISTINU!
14:43 Ispovesti Ko je prelepa BOSANKA za kojom je poludeo ceo svet? Zbog specifične boje kose i očiju, svetski modni magazini se otimaju oko nje
11:30 Poznati Najlepša ŽENA na svetu borila se sa DEMONIMA: Nakon razgovora sa doktorom jednoj stvari je zauvek okrenula leđa
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!
12:27 Zdravlje Kašljala sam kao magarac: Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek!
11:56 Porodica Kako se sačuvati od zlih osoba: Ovo je najmoćniji način da zapušite usta pokvarenim ljudima
11:26 Dom i saveti Nema sreće bez 1 sastojka u slavskom kolaču: Donosi blagostanje i štiti od zla cele godine!