12:57 Porodica Rođene su kao sijamske bliznakinje, ali su razdvojene operacijom: Tim od 17 hirurga je obavljao zahvat, evo kako danas izgledaju
18:30 Porodica Rođene su sa spojenim glavama: Imale su samo dva posto šanse da prežive, a evo kako danas život devojčica izgleda
22:02 Porodica Pravo je čudo kako su PREŽIVELE: Spojene bliznakinje uspešno RAZDVOJENE nakon više od 20 operacija
16:00 Ispovesti Jedna sijamska bliznakinja je pronašla dečka: Iznele su ŠOKANTNO priznanje o intimnim odnosima
15:30 Porodica Imaju 22 godine i jedno telo: Sada je jedna BLIZNAKINJA pronašla dečka, a evo kako funkcioniše to
20:30 Porodica Bile su prava SENZACIJA u svetu: Pogledajte kako danas izgledaju NAJPOZNATIJE bliznakinje koje imaju RAZLIČITU boju kože
12:55 Ispovesti Njih dve imaju NAJREĐI OBLIK sijamskih bliznakinja: Kad su rođene rekli su da NEĆE preživeti NOĆ, imaju dva srca, tri bubrega, četiri plućna krila
15:43 Porodica One su medicinska MISTERIJA: "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu"
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
16:40 Ispovesti Emotivni susret sestara - prvi put se videle: Uspešno razdvojene sijamske bliznakinje
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši