12:57 Porodica Rođene su kao sijamske bliznakinje, ali su razdvojene operacijom: Tim od 17 hirurga je obavljao zahvat, evo kako danas izgledaju
18:30 Porodica Rođene su sa spojenim glavama: Imale su samo dva posto šanse da prežive, a evo kako danas život devojčica izgleda
22:02 Porodica Pravo je čudo kako su PREŽIVELE: Spojene bliznakinje uspešno RAZDVOJENE nakon više od 20 operacija
16:00 Ispovesti Jedna sijamska bliznakinja je pronašla dečka: Iznele su ŠOKANTNO priznanje o intimnim odnosima
15:30 Porodica Imaju 22 godine i jedno telo: Sada je jedna BLIZNAKINJA pronašla dečka, a evo kako funkcioniše to
20:30 Porodica Bile su prava SENZACIJA u svetu: Pogledajte kako danas izgledaju NAJPOZNATIJE bliznakinje koje imaju RAZLIČITU boju kože
12:55 Ispovesti Njih dve imaju NAJREĐI OBLIK sijamskih bliznakinja: Kad su rođene rekli su da NEĆE preživeti NOĆ, imaju dva srca, tri bubrega, četiri plućna krila
15:43 Porodica One su medicinska MISTERIJA: "Mojoj sestri bliznakinji je dijagnostikovan rak dojke - tada sam i ja napipala kvržicu"
21:00 Porodica Devojčica sa DAUNOVIM sindromom prve korake napravila zahvaljujući vezi sa SESTROM bliznakinjom
16:40 Ispovesti Emotivni susret sestara - prvi put se videle: Uspešno razdvojene sijamske bliznakinje
14:55 Porodica Proverite da li imate posla sa narcisom: Odaju ih ovih 5 znakova, sprečite manipulaciju na vreme
13:56 Horoskop Tri astro znaka koji su večni optimisti: Uvek vide svetlo na kraju tunela, svi žele da se druže sa njima
13:27 Lepota i Moda Kora od banane kao prirodni botoks? Dermatolozi zgroženi trendom koji je zaludeo svet, upozoravaju šta se može desiti
12:57 Dom i saveti Fantastična biljka koja bez problema uspeva i u hladu: Ovaj najprepoznatljiviji vesnik proleća je pravo blago
12:27 Porodica Ovo je idealna razlika u godinama: Proverite da li se uklapate u savršenu formulu za srećan brak