18:33 Poznati Je l' ovo nameštaljka, pa da li je moguće? Nije ni počela, a već se zna pobednik Evrovizije?
20:28 Poznati Posle 27 godina ovo je presedan: Ovo će biti "najluđa" Evrovizija, od bine napravili saunu?
10:46 Ispovesti Mihaela je najlepša Srpkinja u Švedskoj: Njena lepota i harizma je sve očarala, a kod nas je retko ko čuo za nju
13:59 Zdravlje Ova MISTERIOZNA bolest sve više pogađa decu: Ona prestaju da se IGRAJU, da pričaju, a onda zapadnu u stanje nalik KOMI
18:33 Porodica Srpkinja ŠOKIRANA običajem na večeri u Švedskoj: "Gledala sam kako porodica VEČERA, a mene nisu ponudili"
14:20 Porodica Zbog ovog HAŠTAGA gori Tviter: Srbi su u ŠOKU zbog ŠVEĐANA i njihovog načina na koji odgajaju DECU!
14:37 Porodica U ovoj zemlji danima nema PREMINULIH od KORONE, a prepuno je TURISTA: Nema izolacije, i restriktivnih MERA, i evo kako im je to uspelo!
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat i tako reše sve kućne poslove!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim
14:00 Ispovesti Muž napisao ženi poruku i napravio haos: Zakačio je na kola, sad mu se ceo komšiluk ruga!
13:29 Poznati Otac Megan Markl preklinje iz bolnice: “Ne želim da umrem, a da ne upoznam svoje unuke!”
12:58 Lepota i Moda Ublažila sam bore za male pare: Mažem kremu od 170 dinara, koža mi je neverovatno nežna i glatka!