16:14 Dom i saveti Zato vam prehlada traje duže: Jedna namirnica hrani bakterije i pogoršava grip – svi je jedemo
12:42 Zdravlje U Srbiji redovi ispred apoteka: Svi se žale na iste simptome, farmaceut Cvijetinović objašnjava o čemu se radi
10:27 Dom i saveti Ne čekajte da prođe samo od sebe: Lek koji svi imaju kod kuće skraćuje prehladu za 48 sati
13:32 Zdravlje Medicinska sestra tvrdi: "Samo ova 3 pravila čuvaju moj imunitet tokom cele godine - bakterije i virusi mi ne mogu ništa!"
14:50 Dom i saveti Hvata vas jeza, curi vam nos: Doktorka otkriva da jedna kap ovoga zaustavlja infekciju u startu
10:03 Zdravlje Ako ste stariji od 60 ovo nikako ne radite dok ste prehlađeni: Lekari šalju hitno upozorenje
21:27 Zdravlje Dr Svetlana objasnila šta treba da radimo i kako da se ponašamo: Evo koji su simptomi bolesti koja pogađa posebnu grupu ljudi u Srbiji
12:07 Zdravlje ’Salata od virusa’ hara Srbijom: Lekari otkrivaju ko je otporan i kome neće moći ništa
13:01 Zdravlje "Izaziva teška oštećenja pluća i opasne bolesti": Infektolog otkrio kako se zaštititi od virusa koji je pokosio pola Srbije
10:35 Zdravlje Covid-19, grip ili prehlada? Otkrivamo koji simptom ih jasno razdvaja — mnogi ga ignorišu, a on je ključ
15:58 Zdravlje Da vas jesenas zaobiđu prehlada i grip: Ovo je namirnica koju doktor Perišić naziva ‘prirodnim antivirusom’
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac