16:39 Poznati Pevačica pretila devojci koja je slala poruke njenom mužu: Kejti Peri prekinula koncert zbog toga i šokirala publiku!
15:16 Poznati Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on je hteo samo nju: Vole se 45 godina, ne slikaju se za novine i ne dele savete za sreću
15:12 Poznati Žene ne mogu da mu odole iako ima 70 godina: Pričalo se da je u vezi s Dženifer Lopez, a sad je viđen s drugom lepoticom!
13:55 Poznati Džorž Kluni zapanjio ljude priznanjem: Sa Amal je u braku 10 godina, a nikada nisu radili nešto što parovi svaki dan rade!
11:55 Poznati Holivudski glumac zbog Sandre slavi naš Uskrs: Iz ljubavi prema Srpkinji promenio veru, a porodica ga se odrekla
14:28 Poznati „Udala sam se za njega samo zato što me je ucenio“: Bivša žena Mikija Rurka otkrila sve grozote njihovog braka
16:23 Poznati Ben Aflek ponovo nosi burmu: Svi se pitaju šta se dešava, s kojom bivšom ženom se pomirio?
15:34 Poznati Val Kilmer je ljubio mnoge slavne lepotice: Ali samo ova mu je slomila srce, nikada ne biste pomislili na nju!
20:25 Poznati Razvezao jezik posle godinu dana: Ben Aflek otkrio sve probleme koji su doveli do razvoda sa Dženifer Lopez!
15:29 Poznati Od cifre za organizaciju svadbe svima se vrti u glavi! Džef Bezos i Loren Sančez objavili datum venčanja posle 2 godine veridbe!
22:00 Horoskop Zaslužili ste uspeh: Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti
21:32 Zdravlje Prsti otkrivaju bolest: Ako vidite ovu promenu na njima, ne oklevajte, već se odmah obratite lekaru
20:58 Lepota i Moda Zavodi muški pol kao od šale: Rijaliti zvezda se utegla u lateks, pa onda izbacila bujni dekolte
20:31 Ispovesti Dečko mi je dao bezobrazan uslov: Treba da se uselimo u stan gde mu je sve besplatno, a od mene traži da platim ovu sumu
20:00 Dom i saveti Ose mrze ovu biljku: Ne podnose njen miris, a ljudi ga obožavaju, zasadite je i gledajte kako beže
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. jun: Ribe ispaštaju zbog prošlosti, Strelcima će se ostvariti želje