13:48 Poznati Istorijski presedan: Po prvi put Saudijska Arabija ima svoju misicu, smatraju je najlepšom ženom Bliskog istoka
16:46 Lepota i Moda Nova mis Nemačke ima 39 godina i iz Irana je: Internet je pun zavisti, ja sam Nemica
20:30 Poznati Bila je razroka i poluslepa kada je postala MIS EGIPTA: Dalida je imala TURBULENTAN život, a zbog "DEMONA" sa kojima se borila, na sebe je podigla ruku!
20:00 Porodica Solarijumi, veštački nokti, kosa, pa čak i zubi: Majka je svoju ćerku sa samo DVE godine pretvorila u ŽENICU
09:00 Porodica Njegovu objavu svi dele: SNALAŽLJIVI tata otkrio TRIK pomoću kog deca redovno SREĐUJU sobe
16:27 Poznati Ivana je Srpkinja koja je Turčinu rodila sina: Razvela se, pa opet stala na ludi kamen sa drugim turskim milionerom
20:30 Lepota i Moda Najstarija žena u izboru za Mis univerzuma, organizatorima poslala poruku: "Povećajte starisnu granicu, nas kao ŽENE godine ne definišu"
11:56 Poznati Najbogatija SRPKINJA o intimnim detaljima venčanja: Udala se za ŠEIKA, a OVO niko nije mogao da PRETPOSTAVI!
22:02 Lepota i Moda Karolina je NOVA krunisana MIS SVETA: Poljakinja odnela krunu, kažu da je NAJLEPŠA žena koja zemljom hoda
14:29 Poznati Misica (19) UMRLA na operacionom stolu: Kada je pobedila na IZBORU ZA MIS, žiri je NATERAO na liposukciju, više se nije probudila
08:30 Poznati Bila je NAJLEPŠA žena bivše JUGE, zarađivala je BRDO PARA dnevno: Zbog ove SRAMOTNE stvari uništila je svoju karijeru, evo kako izgleda danas!
09:00 Lepota i Moda Proglašena je NAJLEPŠOM ŽENOM NA PLANETI IKAD: Naglo se promenila posle TRIDESETE, svi su joj govorili da ne liči na sebe
22:02 Horoskop Rasplaču se u sekundi: Rođeni u ova 4 znaka su najnežniji, proverite da li ste jedni od njih
21:30 Poznati Nema labavo sa Martom Stjuart: Obrušila se svom snagom na Rajana Rejnoldsa, nije znao šta ga je snašlo
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje