15:53 Ispovesti Mira otkrila šokantnu istinu o svekrvi: Nakon 11 meseci stalnih glavobolja saznala šta joj sipa u kafu
13:31 Ispovesti Kuća je bila prljava i u haosu, a snaja ceo dan leži: Zara je izbacila sina i snaju, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela
21:38 Ispovesti Ivani se poklon svekrvi vratio kao bumerang: Snaja šokirana poniženjem koje je doživela, evo šta joj je rekla
15:11 Ispovesti "Svekrva mi brani da spavam sa mužem": Snaja besna, a onda je usledilo nešto još gore, ljudi stali na njenu stranu
13:42 Ispovesti "Smišljaju da me proglase ludom": Veru pod stare dane, snaja i sin žele da izbace iz kuće, a iza svega se krije mučna priča
16:14 Ispovesti Kad je saznala šta je uradila usledila je drama: Snaja zabranila svekrvi da čuva unuku, šta vi mislite ko je u pravu?
11:39 Ispovesti Kuća je bila kao svinjac, a snaja se izležavala kao klada: Svekrva šokirala potezom, "onda sam je naučila pameti"
13:07 Porodica Sa svekrvom raščistite stvari pre venčanja: Četiri razgovora koja morate da obavite kako biste izbegli svađe
17:33 Porodica "Sin više ne želi da mi se javi": Jedva čekala da upozna buduću snaju, kad je ova progovorila, svekrva joj pokazala vrata
08:27 Ispovesti Skandalozna svađa na sahrani: Svetlana trpela svekrvu, a onda joj "pukao film", ljudi nisu mogli da veruju šta se dešava
13:08 Ispovesti Marija iz Niša nam je otvorila dušu: Svekrva mi je uništila BRAK, a kad je ovo uradila detetu, zauvek sam napustila kuću u kojoj smo živeli
20:24 Porodica "Pozlilo mi je kad sam otkrila plan buduće SVEKRVE": "Moj dragi se skamenio, nikome ne bi palo na pamet to da uradi, pokazala je pravo lice"
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju