Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : jelena dokić

Jelena Dokic
16:18 Poznati

Ko je majka Jelene Dokić? I Ljiljana je bila zlostavljana, a jednu stvar joj bivša teniserka nikada nije oprostila

Jelena Dokić
15:39 Poznati

Da li ste skoro videli Jelenu Dokić? Bila je mršava još u januaru, ali do aprila se bukvalno prepolovila – a evo i kako!

Printscreen/Instagram
13:55 Zdravlje

Za godinu dana skinula 53 kg: Jelena Dokić se prepolovila, ni trunku nije gladovala, a napravila ogromnu transformaciju

Jelena Dokić
15:48 Poznati

Nazivali je kitom: Jelena Dokić svima zapušila usta, smršala 20 kilograma, pa poručila samo jedno

Sram vas bilo, da li biste se ovako smejali nekome ko ima RAK? Jelena Dokić dobila jezive uvrede zbog problema s kojim se bori godinama
16:32 Poznati

Sram vas bilo, da li biste se ovako smejali nekome ko ima RAK? Jelena Dokić dobila jezive uvrede zbog problema s kojim se bori godinama

Potresnom objavom sve rasplakala: Jelena Dokić podelila novu šokantnu poruku, "ne dozvoli da ti srce vrišti od bola u tišini"
14:46 Poznati

Potresnom objavom sve rasplakala: Jelena Dokić podelila novu šokantnu poruku, "ne dozvoli da ti srce vrišti od bola u tišini"

"Pokušavala sam da se ne slomim pred novinarima": Jelena Dokić objavila fotografiju iz mladosti iza koje se krije jeziva istina
10:49 Poznati

"Pokušavala sam da se ne slomim pred novinarima": Jelena Dokić objavila fotografiju iz mladosti iza koje se krije jeziva istina

Potresnu poruku Jelene Dokić danas dele sve žene u Srbiji: "Nazivali su me kurvom i kravom od jedanaeste godine i preživela sam"
21:00 Poznati

Potresnu poruku Jelene Dokić danas dele sve žene u Srbiji: "Nazivali su me kurvom i kravom od jedanaeste godine i preživela sam"

"Moja debljina će se promeniti, a vi ćete ostati LOŠI i ZLI ljudi": Jelenu Dokić pogađaju SRAMOTNI komentari koji dolaze iz Srbije
12:31 Poznati

"Moja debljina će se promeniti, a vi ćete ostati LOŠI i ZLI ljudi": Jelenu Dokić pogađaju SRAMOTNI komentari koji dolaze iz Srbije

"Muka mi je, POVRATILA sam, srce mi je SLOMLJENO": Jelena Dokić se oglasila posle jezivog PREBIJANJA devojčice i setila se kroz šta je PROLAZILA
14:18 Poznati

"Muka mi je, POVRATILA sam, srce mi je SLOMLJENO": Jelena Dokić se oglasila posle jezivog PREBIJANJA devojčice i setila se kroz šta je PROLAZILA

Zbog ove BOLESTI Jelena Dokić je pokušala da se UBIJE: U SRBIJI se s njom bori sve više ljudi, a ovo su SIMPTOMI
13:37 Poznati

Zbog ove BOLESTI Jelena Dokić je pokušala da se UBIJE: U SRBIJI se s njom bori sve više ljudi, a ovo su SIMPTOMI

Pokušala je da oduzme sebi život: Jelena Dokić potresno o najgorem periodu u njenom životu
13:05 Poznati

Pokušala je da oduzme sebi život: Jelena Dokić potresno o najgorem periodu u njenom životu

1 2
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

jagode
17:54 Dom i saveti

Kako da se jagode ne pokvare: Čuvajte ih na ovaj način, ostaće sveže 3 nedelje!

sir
15:55 Dom i saveti

Ove sireve ne jedete ako vam je holesterol visok: Jedan je pravo čudo za srce

rupice
15:19 Dom i saveti

Da li se i vama pojavljuju misteriozne rupice na majicama? Krivac nije ni moljac ni veš mašina, već OVO!

krompirići
14:58 Dom i saveti

Da li se mladi krompirići moraju ljuštiti? U ovom slučaju kora može biti i opasna

Shutterstock
12:20 Dom i saveti

Ne bacajte travu posle košenja: Genijalan trik iz dvorišta – štedi pare, čuva biljke i hrani životinje

watch-icon

Preporučujemo

kosa
18:19 Lepota i Moda

Frizura koja podmlađuje: Frizer poznatih ističe da kosu čini bujnom i briše godine s lica!

jagode
17:54 Dom i saveti

Kako da se jagode ne pokvare: Čuvajte ih na ovaj način, ostaće sveže 3 nedelje!

pevačica
17:29 Ispovesti

Šta mislite o kome se radi? Muvao sam se s poznatom pevačicom, žena je živa vatra, a posle jednog pitanja blokirao sam je zauvek

Evan Agostini/Invision/AP
17:04 Poznati

,,To je duboka rana": Hju Džekmen se razvodi nakon 27 godina braka, ovo je bila prelomna tačka

dečko
16:39 Ispovesti

Od romantike do horora: Upoznao devojku preko Tindera, a zbog onoga što mu je priredila nosiće traumu ceo život!

dženifer aniston
16:30 Lepota i Moda

Anti-ejdž efekat: Dženifer Aniston iznenadila novim izgledom - nosi frizuru koja briše godine

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.