10:24 Ispovesti Žena joj je dobacila komentar na račun njenog nosa usred prodavnice: Devojčina reakcija se prepričava, ono što je usledilo raspametilo je mnoge
19:56 Poznati Okomili se na nju da prizna šta je radila od estetskih korekcija: Viktorija Bekam konačno priznala da li je operisala nos
12:47 Zdravlje Nije prehlada, a ni alergija: Evo zašto vam stalno curi iz nosa, mnogi ignorišu znake upozorenja
20:27 Zdravlje Krvarenje iz nosa nije bezazleno: Evo u kojim slučajevima morate pod hitno da odete kod lekara
14:45 Ispovesti Marina je otišla na OPERACIJU NOSA i UMRLA na operacionom stolu: Lekari su ŠOKIRANI, ovakav scenario se dešava JEDNOM u milion operacija, a ovo je RAZLOG
08:00 Zdravlje Napravite sami PRORODNE kapi za ALERGIJU: Prolećni dani će vam biti mnogo LEPŠI sa njima
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:41 Ispovesti Ima 102 godine i lice skoro bez bora! Celog života neguje kožu istim sredstvom koje možete da kupite za 400 dinara!
12:12 Horoskop Cveće ljubavi i sreće: Naše bake su verovale da privlači lepa dešavanja, pa je krasilo svaku kuću
11:41 Horoskop Ova 3 znaka horoskopa mogu dobiti sedmicu na lotou: Zvezde im donose iznenadni dobitak, nekima već u maju!