11:10 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Pas bebi krade dudu, njena reakcija je potpuni hit
08:00 Poznati Obožavali smo je u "Srećnim ljudima" i "Porodičnom blagu": Danas je Đošina "Duda Piroćanka" otmena dama, a evo čime se bavi
15:15 Poznati Da li biste je prepoznali? Popularna "DUDA" iz "Porodičnog blaga" je potpuno promenila izgled, a evo čime se danas bavi!
10:30 Poznati Ona je bila najveća ljubav Dude Ivkovića: Nena se nije često pojavljivala u javnosti, prelepa je a naš čuveni trener je obožavao
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?