12:48 Porodica Psiholog upozorava parove: „Ova reč od samo tri slova uništila je stotine veza i brakova“
13:39 Porodica Traume iz detinjstva koje ostaju za ceo život: Zbog ova 3 problema odrasli najčešće idu kod psihologa
09:10 Porodica Psihoterapeut savetuje: Ako u vezi ili braku često ponavljate ove fraze, možda je vreme da se raziđete
16:26 Porodica Psihoterapeut savetuje: Roditelji, primenite ova 4 pravila iako mislite da su staromodna
16:05 Porodica Ova 4 pitanja otkrivaju koliko je vaša veza čvrsta: Ako možete da odgovorite sa "da", ljubav vam je jača od svega
08:00 Porodica Psihoterapeut otkriva: Ovako se ponašaju toksični roditelji i loše utiču na mentalno zdravlje dece
13:26 Porodica Da li znate šta je fabing? Od toga danas pati sve više ljudi, a veoma je štetno i za decu
11:44 Porodica "Počela sam da živim sa dečkom, a onda se doselio njegov prijatelj": Devojka se našla u nezgodnoj situaciji i pita da li mu treba direktno reći
21:30 Porodica Pismo naše čitateljke: Ne znam šta da radim, psihoterapeut mi govori kako nisam dužna da IZDRŽAVAM i POMAŽEM roditelje
10:46 Zdravlje Psihoterapeut otkriva VEŽBU kojom se smanjuje ANKSIOZNOST: Traje SAMO 23 sekunde, a može da se radi SVUDA i UVEK i da niko ne primeti
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 9. jul: Vodolijama će se desiti nešto neobično, Vage, imaćete problem sa varenjem
18:57 Dom i saveti Ma kakva varikina, ovo je 100 puta bolje: Čisti pločice i fuge u kupatilu kao od šale, bele se kao sneg
18:29 Lepota i Moda Možda nije kraljica Velike Britanije, ali jeste kraljica stila: Kejt Midlton održala modnu lekciju, stajling 10+
17:59 Horoskop Kada ste rođeni, kojeg datuma u mesecu? Evo u kom periodu numerolozi kažu da se rađaju najbolji i najsrećniji ljudi
17:31 Poznati Izgleda duplo mlađe: Elizabet Harli mamila poglede u divljem bikiniju, bujan dekolte je bio u prvom planu
17:05 Lepota i Moda Za ovim sandalama su Srpkinje odlepile! Ni štikle ni baletanke im nisu ravne, one su sve što vam treba ovog leta!