Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : stanarina

venčanje
10:20 Ispovesti

Kada sam se oženio, otac me jako negativno iznenadio: Nisam mogao ni da zamislim da će mi to učiniti

"Kako te nije sramota, ti ne treba da imaš decu: Proglasili su je najgorom majkom na svetu, jer je od ćerke tražila jednu stvar
13:09 Ispovesti

"Kako te nije sramota, ti ne treba da imaš decu: Proglasili su je najgorom majkom na svetu, jer je od ćerke tražila jednu stvar

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

rerna
21:00 Dom i saveti

Martina rerna blista: Od kad je počela ovako da je čisti ruke je ne bole, metoda ne može biti jednostavnija

cveće
18:27 Dom i saveti

Neće vam se primiti: Baštovani kažu da su ovo najgora mesta za sadnju hortenzija, izbegavajte ih u širokom krugu

muškatle
17:04 Dom i saveti

Muškatle će biti raskošne sve do jeseni: Sipajte im 1 kap ove mešavine, diviće im se ceo komšiluk!

žena
13:31 Dom i saveti

Prirodno sredstvo za prašinu: Kad je ovim obrišete, zaboravićete kada ste čistili kuću!

peškiri
12:15 Dom i saveti

Kao iz luksuznog hotela, bez dinara više: Jedan kuhinjski sastojak pretvara grube peškire u najmekše ikad – probajte večeras

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Selena Gomez
22:02 Horoskop

Život vas mazi: Rođeni u ova 3 horoskopska znaka dobijaju sve što zaslužuju u četvrtak, 24. jula, tuga više ne postoji

zubi
21:31 Zdravlje

Osnovna stvar, ali ljudi ne znaju: Stomatolog otkriva kada treba prati zube, mnogi mahom prave istu grešku

rerna
21:00 Dom i saveti

Martina rerna blista: Od kad je počela ovako da je čisti ruke je ne bole, metoda ne može biti jednostavnija

EPA-EFE/ALLISON DINNER
20:30 Lepota i Moda

Podmladila se za 20 godina: Glumica se odrekla plave i braon kose, sada fura samo ovu nijansu, a vole je i Srpkinje

Apple TV+ via AP
19:57 Porodica

Prsten na ruci je sitnica: Kada čujete ove reči, odmah ćete znati da vas partner iskreno voli

Printscreen/Youtube/Tiësto
19:29 Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak, 24. jul: Device da poslušaju intuiciju, Ribe da se fokusiraju na novac, a ostali?

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.