10:50 Ispovesti Naplatili joj dodatnu uslugu u hotelu: Kada je otkrila o čemu je reč, nije mogla da dođe sebi od šoka
12:39 Ispovesti Andreu opelješili u poslastičarnici: Kad joj stigao račun zanemela od šoka, a reakcije na mrežama su hit
20:40 Ispovesti Prošao kao "bos po trnju": Pozvao devojku na dejt, ona dovela i drugaricu i nastao je haos
20:58 Ispovesti U restoranu sam dobila sam bakšiš od 1.000 evra: Kada sam pročitala šta piše na računu, došlo mi je da se ispovraćam
10:05 Ispovesti "Ostao sam šokiran kad sam video račun": Turista doživeo neprijatno iskustvo, pa otkrio 1 bizaran detalj
15:31 Ispovesti Na račun joj je iznenada leglo 10 milona: San se ubrzo pretvorio u košmar, a ono što se desilo niko nije mogao ni da sanja
17:19 Ispovesti Dobila sam bakšiš od 1.000 evra: Kada sam pročitala šta piše na računu, život mi se smučio
17:39 Ispovesti Na račun joj je iznenada leglo 10 miliona: San se ubrzo pretvorio u košmar, a ono što se desilo niko nije mogao ni da sanja
19:07 Ispovesti Pokušala je surovo da se našali sa momkom: Jela ostrige, ispijala najskuplje koktele, ali je usledio preokret koji će zauvek pamtiti
12:29 Ispovesti "TRČAO sam za njima od Beton hale do Brankovog mosta": Konobari u Srbiji BESNI zbog ovakvih GOSTIJU, zovu ih KLOŠARČINAMA
10:44 Ispovesti Mladenci ŠOKIRALI gosta nakon svadbe: Pogledali su snimak i ODMAH mu dostavili RAČUN bez trunke sramote
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću