13:10 Ispovesti “Primila sam sina i snaju u kuću, sada žele da me izbace”: Silviji deca zapretila da više neće videti unuke ako se ne iseli, pita šta da radi
08:34 Ispovesti Advokat otkrio 2 ključna razloga zbog kojih brakovi "pucaju": Evo šta igra veliku ulogu u razvodu
07:59 Poznati IMUĆNI I OKRUTNI Najbogatija porodica Britanije osuđena na zatvor zbog izrabljivanja radnika
20:03 Porodica Porodična drama zbog nasledstva: Majka prepisala sinu sve, ćerki ništa! Ostala je bez ičega
13:56 Ispovesti "Mrzim muškarce koji nemaju pare": Priča ove Beograđanke, koja živi 200 na sat, će vas razbesneti
11:20 Porodica Sve više dece u Srbiji žrtve ALIJENACIJE: Advokat Olga Turčinović objašnjava kako da PREPOZNATE ovaj oblik zlostavljanja
18:45 Ispovesti Cenjena ADVOKATICA otkrila od kakvih MUŠKARACA treba bežati: Obavila je hiljade razvoda i zaključila JEDNO
20:10 Porodica Zora UPOZORILA sve ŽENE u Srbiji: Advokatica naglasila koji vid SAMOODBRANE devojke da iskoriste, a zatim dala važan SAVET roditeljima!
13:07 Ispovesti "Trpela sam i ćutala": Studentkinja novosadskog fakulteta odlučila da poslednji ispit polaže pred ADVOKATOM
09:27 Horoskop 2025. godina nosi težinu jednog broja: Evo šta nas očekuje do kraja, na koga će najviše uticati ova numerološka prognoza
08:45 Dom i saveti Bukvalno nas truju, a da to ne znamo: Ukoliko imate ove zavese, odmah ih izbacite iz kuće
08:06 Zdravlje Ne možete da pređete 10.000 koraka dnevno? Ovo su 2 zamene koje ne zahtevaju toliki napor
22:01 Horoskop Evo kako da izračunate da li ćete se obogatiti: Zbir ovih brojeva u vašem životu mnogo govori o vašoj finansijskoj sudbini, obratite pažnju!
21:30 Dom i saveti Evo kako da se rešite mrava u kuhinji uz pomoć ove domaće paste: Nećete više trošiti pare na hemikalije i dezinsekciju, ovo će ih dokrajčiti kao od šale
20:59 Zdravlje 4 namirnice odlične za masnu jetru: Jedna je regeneriše + se koristi i kod mnogih drugih oboljenja, vredi probati