Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : ispovest majke

majka
16:56 Ispovesti

Okrenula je leđa svojoj ćerki dok je bila dete: Sada su je stigli gresi iz prošlosti i za njih plaća visoku cenu

baka
14:01 Ispovesti

"Radije bih umrla od gladi, nego dinar tražila od dece": Tanja (68) podelila svoju muku zbog odnosa sa sinovima i ćerkom

Godinama je pokušavala da zatrudni: "Vantelesnom oplodnjom sam uspela dva puta, danas sam majka ovoj deci i očajna sam"
17:10 Ispovesti

Godinama je pokušavala da zatrudni: "Vantelesnom oplodnjom sam uspela dva puta, danas sam majka ovoj deci i očajna sam"

Uzela je SINA iz vrtića i primetila da se NE OSEĆA dobro: Ličilo je na običnu PREHLADU, a onda su mu odsekli OBE NOGE
12:00 Ispovesti

Uzela je SINA iz vrtića i primetila da se NE OSEĆA dobro: Ličilo je na običnu PREHLADU, a onda su mu odsekli OBE NOGE

"On je psihopata, moja ćerka je izlazila sa njim": Potresna ispovest majke učenice škole "Vladislav Ribnikar"
15:02 Porodica

"On je psihopata, moja ćerka je izlazila sa njim": Potresna ispovest majke učenice škole "Vladislav Ribnikar"

Zbog ispovesti ove MAJKE plače ceo region: "Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete osećam se tako šugavo i napušteno kao pas"
21:00 Ispovesti

Zbog ispovesti ove MAJKE plače ceo region: "Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete osećam se tako šugavo i napušteno kao pas"

Osećala je da se beba NE POMERA: Lekari su joj rekla da ide kući i da NE PANIČI, a posle dve nedelje je bila NAJTUŽNIJA žena na svetu
16:45 Ispovesti

Osećala je da se beba NE POMERA: Lekari su joj rekla da ide kući i da NE PANIČI, a posle dve nedelje je bila NAJTUŽNIJA žena na svetu

majka i dete
13:52 Porodica

Da li je ovo NAJGORE ime za DETE? Slučajno je ĆERKU nazvala po TESTENINI, a sada se brine da će je svi u školi ZADIRKIVATI

mama
10:50 Porodica

Potrošila sam čitavo BOGATSTVO da dobijem DETE: Borila sam se GODINAMA, a onda je moj SAN postao NOĆNA MORA, uništila sam sebi ŽIVOT

Dete
11:20 Porodica

Dete nije LIČILO na njega, pa je ženu nazivao OFUCANOM VARALICOM: Komšije su je ogovarale, živela je u PAKLU, a misterija je rešena tek nakon 38 GODINA

Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim? Pet ZANIMLJIVIH odgovora na PISMO NAŠE ČITATELJKE
13:00 Porodica

Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim? Pet ZANIMLJIVIH odgovora na PISMO NAŠE ČITATELJKE

Pismo naše čitateljke: Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim?
14:40 Porodica

Pismo naše čitateljke: Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim?

1 2
most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Printscreen/Youtube/BABYLON
09:51 Horoskop

Najnesrećniji horoskopski znak u 2025. godini: Skupo će platiti greške iz prošlosti, svi planovi im padaju u vodu

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock/New Africa
17:57 Dom i saveti

Kako da izvučete miris crnog luka iz drvene daske za sečenje? Ova 4 trika odamah ubijaju smrad, neće se više ni malo osećati

pustinjska ruža
16:42 Dom i saveti

Ovu amajliju treba da imate na balkonu: Veruje se da tera zlo od kuće i privlači novac

krompir
15:25 Dom i saveti

Razlika između crvenog i belog krompira je ogromna: Stručnjaci otkrili koji je zdraviji

drvo
13:00 Dom i saveti

Posadite ovo drvo blizu kuće: Veruje se da čuva od nesreće, a privlači ljubav i blagostanje

paradajz
11:19 Dom i saveti

Džinovski paradjz, ju, pa nema šanse? Evo kako da imate najbolji plod u bašti, jedna stvar je jako važna

watch-icon

Preporučujemo

EPA/DANIEL DEME
18:26 Poznati

Zašto Keri Bredšo nikada, ama baš nikada ne lakira nokte? Razlog je bizaran, ali i realan, glumica otkrila zašto — žene će se iznenaditi

Shutterstock/New Africa
17:57 Dom i saveti

Kako da izvučete miris crnog luka iz drvene daske za sečenje? Ova 4 trika odamah ubijaju smrad, neće se više ni malo osećati

novčanik
17:27 Horoskop

Uvek im fali dinar više, nikada nemaju para i tako celi život: Ovo su 2 horoskopska znaka kojima novac "curi kroz prste"

Megan Markl
17:05 Poznati

Megan Markl podelila nežan porodični trenutak: Prvi put pokazala decu, Arčija i Lilibet, ovako oni danas izgledaju

princ od vranja
16:45 Poznati

Princ od Vranja otkrio bizaran ritual pred Evroviziju: Kosu pere sapunom od čvaraka!

pustinjska ruža
16:42 Dom i saveti

Ovu amajliju treba da imate na balkonu: Veruje se da tera zlo od kuće i privlači novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.