Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : ispovest majke

majka
16:56 Ispovesti

Okrenula je leđa svojoj ćerki dok je bila dete: Sada su je stigli gresi iz prošlosti i za njih plaća visoku cenu

baka
14:01 Ispovesti

"Radije bih umrla od gladi, nego dinar tražila od dece": Tanja (68) podelila svoju muku zbog odnosa sa sinovima i ćerkom

Godinama je pokušavala da zatrudni: "Vantelesnom oplodnjom sam uspela dva puta, danas sam majka ovoj deci i očajna sam"
17:10 Ispovesti

Godinama je pokušavala da zatrudni: "Vantelesnom oplodnjom sam uspela dva puta, danas sam majka ovoj deci i očajna sam"

Uzela je SINA iz vrtića i primetila da se NE OSEĆA dobro: Ličilo je na običnu PREHLADU, a onda su mu odsekli OBE NOGE
12:00 Ispovesti

Uzela je SINA iz vrtića i primetila da se NE OSEĆA dobro: Ličilo je na običnu PREHLADU, a onda su mu odsekli OBE NOGE

"On je psihopata, moja ćerka je izlazila sa njim": Potresna ispovest majke učenice škole "Vladislav Ribnikar"
15:02 Porodica

"On je psihopata, moja ćerka je izlazila sa njim": Potresna ispovest majke učenice škole "Vladislav Ribnikar"

Zbog ispovesti ove MAJKE plače ceo region: "Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete osećam se tako šugavo i napušteno kao pas"
21:00 Ispovesti

Zbog ispovesti ove MAJKE plače ceo region: "Ne zovem ih, čekam da se oni mene sete osećam se tako šugavo i napušteno kao pas"

Osećala je da se beba NE POMERA: Lekari su joj rekla da ide kući i da NE PANIČI, a posle dve nedelje je bila NAJTUŽNIJA žena na svetu
16:45 Ispovesti

Osećala je da se beba NE POMERA: Lekari su joj rekla da ide kući i da NE PANIČI, a posle dve nedelje je bila NAJTUŽNIJA žena na svetu

majka i dete
13:52 Porodica

Da li je ovo NAJGORE ime za DETE? Slučajno je ĆERKU nazvala po TESTENINI, a sada se brine da će je svi u školi ZADIRKIVATI

mama
10:50 Porodica

Potrošila sam čitavo BOGATSTVO da dobijem DETE: Borila sam se GODINAMA, a onda je moj SAN postao NOĆNA MORA, uništila sam sebi ŽIVOT

Dete
11:20 Porodica

Dete nije LIČILO na njega, pa je ženu nazivao OFUCANOM VARALICOM: Komšije su je ogovarale, živela je u PAKLU, a misterija je rešena tek nakon 38 GODINA

Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim? Pet ZANIMLJIVIH odgovora na PISMO NAŠE ČITATELJKE
13:00 Porodica

Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim? Pet ZANIMLJIVIH odgovora na PISMO NAŠE ČITATELJKE

Pismo naše čitateljke: Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim?
14:40 Porodica

Pismo naše čitateljke: Moj sin je GEJ i hoće da paradira, ne znam šta da radim?

1 2
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

veš mašina
09:45 Dom i saveti

Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje

vrata
09:27 Dom i saveti

Rituali za Novu godinu: Zašto je važno da promenimo otirač ispred ulaznih vrata

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

watch-icon

Preporučujemo

Prema starom biblijskom verovanju: Ovo je najčistija riba za posnu trpezu – a jedna se smatra nečistom

Cat Morley / Avalon / Profimedia
09:58 Poznati

Udala se na pragu osme decenije: Zvezda hit ženske serije u Srbiji izgovorila sudbonosno ,,da", ali ne u venčanici, nego...

veš mašina
09:45 Dom i saveti

Ubacila je u veš mašinu plastičnu kesu: Efekat je neveovatan, a sad je koristi za svako pranje

vrata
09:27 Dom i saveti

Rituali za Novu godinu: Zašto je važno da promenimo otirač ispred ulaznih vrata

Ana Ivanović
09:22 Poznati

Ana Ivanović u suzama: „Završite ovo što pre, ne želim više da ga vidim!"

šal
09:07 Lepota i Moda

Hit ove zime za samo 1.170 dinara: Šal koji svakoj kombinaciji daje „skup“ izgled

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.