21:27 Dom i saveti Kako se rešiti paukova: Stavite ovu voćku u ćoškove i otarasite se dosadnih napasti
21:43 Dom i saveti Moja komšinica stavi ovo voće u ćoškove i reši muku: Otarasi se dosadnih insekata kojih ima u svakoj kući
11:20 Dom i saveti Pet biljaka koje odbijaju paukove i komarce: Čim osete ove mirise, beže iz vašeg doma
13:59 Dom i saveti U stanu imate najezdu PAUKOVA? Prirodni PROIZVOD drži ih na ODSTOJANJU, ovaj trik je SJAJAN
18:20 Dom i saveti Stručnjaci tvrde da NIKADA ne ubijate PAUKOVE: Kada ih vidite, samo ih OSTAVITE i evo zašto
09:46 Dom i saveti Rešite se PAUKOVA sredstvom od 10 dinara: Prirodna mešavina NIJE štetna po zdravlje i DIVNO miriše
15:40 Horoskop Znate li šta znači kada sanjate PAUKOVE: Postoji više TUMAČENJA, sve dolazi iz vaše podsvesti
23:01 Dom i saveti Entomolog upozorava: Ako vidite PAUKA u kući, nemojte nikad, ali baš nikad da ga ubijete, a evo i zašto!
20:00 Porodica Batine nisu rešenje: Uradite ove 4 stvari i dete će vas više poštovati, morate postaviti granice
19:28 Horoskop Dnevni horoskop za četvrtak, 17. jul: Vage čeka emotivni susret, Blizanci će biti nagrađeni, a ostali?
18:57 Ispovesti Varao me sa više od 25 žena: Bila sam u suzama, neprekidna prevara je jedna stvar, ali ovo već skroz druga
18:30 Zdravlje Koža ima odgovor: Može da otkrije Parkinsonovu bolest 7 godina pre nego što se jave simptomi, a evo i kako
18:02 Dom i saveti Uništićete povrće: Ovo je najgore vreme za zalivanje tokom leta, a jedna stvar je posebno rizična
17:37 Poznati Lola zamalo da se onesvesti: Glumica nije verovala da će ovo videti na koncertu, u pitanju je pevačica milijarderka