15:45 Zdravlje Svetski dan ljudi sa Daunovim sindromom: Koji su njegovi znaci i da li može da se leči
12:28 Porodica Kako od zabrinute majke do žene sa fantastičnom biznis idejom: Inspiraciju je dobila zbog svog deteta sa lošim životnim predispozicijama
12:39 Porodica Miša se rodio sa Daunovim sindromom: Majka je htela da ga ostavi u sirotištu, a onda je otac uradio nešto što niko nije očekivao
07:14 Ispovesti "Majka je krenula da me baci u Drinu": Otac je tukao od kad se rodila, za silovanje krivila sebe, kad je dobila dete da Daunovim sindromom, Jelena je prelomila
12:55 Porodica Odvela decu sa Daunovim sindromom na plažu, pa doživela neprijatnost: Veoma sam potresena! Vikao je, psovao, hteo da nas otera
18:05 Poznati Sofiju su roditelji ostavili u sirotištu zbog njenog zdravstvenog stanja: Danas je ona zvezda, a njena priča je poput filma
21:00 Porodica Kristijan ima DAUNOV sindrom: Godinama se mučio i patio, a onda je njegova majka uradila nešto što nas je sve rasplakalo
20:00 Porodica Naj mama Srbije: Silvana je prva žena koja je usvojila dete sa Daunovim sindromom, "I mene su roditelji ostavili, zbog Une sam im oprostila"
14:40 Porodica "Duša mi plače": Majka tvrdi da su njenog sina Jakova IZBACILI sa vrtićke priredbe samo zato što ima ovu DIJAGNOZU
19:00 Porodica Miša se rodio sa DAUNOVIM sindrom: Mama je htela da ga da na USVAJANJE, evo šta je onda uradio OTAC
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale