07:58 Poznati Marija Šerifović otkrila kako je uspela da smrša: Za samo 10 dana skinula 4 kilograma! "Ovo su moji jutarnji obroci"
22:02 Poznati "Imam pitanje za...": Ponosna mama Marija ima malu nedoumicu, u pitanju je takozvani ,,sharenting"
13:14 Poznati Ovako Marija uspavljuje sina: Podelila snimak od kog će se istopiti sva srca u Srbiji, a i šire!
20:42 Poznati "Dugo sam se spremala za taj trenutak...": Marija otkrila emotivan razlog zašto se odlučila za surogat majčinstvo i objasnila ceo proces
10:14 Porodica Kako je biti surogat majka i roditi dete poznatoj ličnosti: Užasno se ponašala prema meni, flertovala sa mojim mužem
11:20 Poznati Zbog ekstremne dijete doživela zdravstvene komplikacije: "Mislila sam da neću preživeti"
09:21 Poznati "E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj": Evo u kakvim su odnosima dve evrovizijske rivalke
15:18 Poznati Nova pesma Marije Šerifović posle pet godina: "Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života..."
11:30 Poznati Ovo joj je bio PRVI televizijski NASTUP: Evo kako je Marija Šerifović izgledala davne 1998. godine! (VIDEO)
18:00 Poznati Da li znate ko je ova pevačica? Mala Indijanka je naša NAJPOZNATIJA pop zvezda za koju kažu da je lepotu i talenat nasledila od majke!
22:03 Lepota i Moda Najbolja je za žene sa tankom i slabom kosom: Odmah vraća volumen, čim je osušite izgleda kao da ste tek izašli iz frizerskog salona
21:31 Dom i saveti Spremaju je odavnina, ali ovako apsolutno niko u Srbiji: Profesionalni kuvari ovo dodaju u pileću supu, ukusom će raspametiti sve
20:59 Poznati Ova poznata dama je zaova Snežane Đurišić: Za divno čudo, one se od početka odlično slažu, svi detalji isplivali
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak