17:55 Porodica Trudna je, pored muža ima i ljubavnika, a sve je šokirala javnim priznanjem: „Dečko mi ispunjava potrebe koje muž ne može!“
16:47 Ispovesti Brazilac živi sa DEVET žena: "Jedna je sebična, želela me je samo za SEBE, a ja ih želim još"
21:10 Porodica Najveće porodica na svetu: Marej ima 150. braći i sestara, a njegovi roditelji koriste jedan trik kako bi svima upamtili imena
11:14 Porodica "Udata sam, ali SPAVAM sa drugim muškarcima jer je moj MUŽ to tražio": Ovako izgleda život jedne MAME u OTVORENOM braku
14:03 Ispovesti "Pristajući na intiman odnos sa njim, zagarantovali ste sebi MESTO NA NEBU": Priče o tri žene koje su napustile poligamnu SEKTU FLDS
08:17 Dom i saveti Grejpfrut čisti kadu, vodka dušek... Genijalni i potpuno besplatni trikovi za sređivanje kuće
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor