16:47 Ispovesti Brazilac živi sa DEVET žena: "Jedna je sebična, želela me je samo za SEBE, a ja ih želim još"
21:10 Porodica Najveće porodica na svetu: Marej ima 150. braći i sestara, a njegovi roditelji koriste jedan trik kako bi svima upamtili imena
11:14 Porodica "Udata sam, ali SPAVAM sa drugim muškarcima jer je moj MUŽ to tražio": Ovako izgleda život jedne MAME u OTVORENOM braku
14:03 Ispovesti "Pristajući na intiman odnos sa njim, zagarantovali ste sebi MESTO NA NEBU": Priče o tri žene koje su napustile poligamnu SEKTU FLDS
18:14 Lepota i Moda Ova suknja je hit leta: Rasproda se čim se pojavi u prodavnicama, a mi smo pronašli najlepše modele
17:45 Lepota i Moda Sjajna kosa tokom leta nije nikakva magija: Uz par korisnih saveta zaštitite je od prejake sunčeve toplote
17:30 Lepota i Moda Cvetna svakako, ali samo sa ovakvim rukavima: Pripremite se za leto uz najmoderniju haljinu 2023. godine
17:15 Zdravlje Konzumiranje vode tokom leta je ključ zdravlja: Posebno je važno da bi se izbegle infekcije ova dva organa
17:06 Poznati Kako vam se sviđa? Lepa Brena ima novu boju kose, promena je drastična, pa mišljenja idu od "jezivo", do "boginja stila"
16:49 Lepota i Moda Papuče koje su u Srbiji bile smrtna presuda, ne silaze sa liste najtraženijih: Koštaju kao polovan automobil u Srbiji