11:02 Poznati ,,Zaslužujem slobodu": Bivša voditeljka iskače iz kože od besa, živi kao u zatvoru, otkrila detalje teške dijagnoze
10:47 Poznati ,,Živim kao najgori kriminalac": Poznata voditeljka konačno progovorila o životu u totalnoj izolaciji, evo kako se trenutno oseća
11:50 Poznati "Moj novac je u zatvoru": Bivša voditeljka kojoj je dijagnostikovana retka i teška bolest otkrila da prolazi kroz pravu životnu torturu
12:02 Poznati Nekad živa vatra, a sada totalno pogubljena: Teško bolesna voditeljka nakon dužeg vremena izašla u javnost, ovo nije mogla da propusti
15:51 Poznati Trajno joj je ugroženo zdravlje, kognitivne sposobnosti narušene: Poznata voditeljka se suočava sa istim oboljenjem kao i Brus Vilis
17:30 Poznati Poznata voditeljka prvi put posle dužeg vremena viđena kako hoda: Pričalo se da se ne trezni, da je dementna i da je zbog bolesti završila u kolicima
15:00 Poznati Skriva NOGE kao zmija: Američka voditeljka otkrila da boluje od NEIZLEČIVE bolesti, a neprirodno NABORANA koža je izazvala ŠOK na društvenim mrežama (FOTO)
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori
19:10 Poznati Opasno vruć snimak fatalne Nemice: Poznata manekenka nema milosti - ponovo bacila muški rod u trans
18:45 Horoskop Čarobni avgust: Ova 3 znaka ulaze u eru blagostanja, a evo ko će sresti srodnu dušu na moru