13:31 Zdravlje Smanjuje bol i propadanje zglobova: Reumatolog otkrio šta jesti da biste se rešili upale i obnovili hrskavicu
09:45 Zdravlje Oko 1, 8 miliona Srba ima ovu hrončnu bolesti: Dr Lapčević otkrila 3 glavna simptoma, čije ignorisanje dovodi do invalidnosti
10:00 Zdravlje Reumatolog savetuje: Bol u zglobovima i otok možete ublažiti ako doručkujete ove namirnice
12:21 Zdravlje Narodni lek za bol u zglobovima: Recepti za 2 melema koja ublažavaju tegobe, prave se od sastojaka iz kuhinje
08:00 Zdravlje Danas 18 stepeni, prekosutra 2! Kardiolog savetuje kako da preživimo nagle promene vremena
20:54 Zdravlje Rešite se bola u zglobovima: Stavite malo ovog začina u čarape uveče i probudićete se kao novi!
12:40 Zdravlje Pomešajte maslinovo ULJE sa belim LUKOM i dobićete čudotvoran MELEM: Rešite se BOLOVA u zglobovima i ublažite REUMU na prirodan način!
22:01 Zdravlje Glavni uzrok REUME nalazi se u vašem FRIŽIDERU: Jedemo je svaki dan, a sadrži OPASNU BAKTERIJU koja ubrzava ovu bolest!
08:00 Dom i saveti Uzrok REUME nalazi se u ovim NAMIRNICAMA: Sadrži opasnu BAKTERIJU koja može da ubrza ovu BOLEST
09:00 Zdravlje Najmoćnija BILJKA za sve žene, a svi je smatraju KOROVOM: Pomaže kod krvarenja, bolesti JETRE, reume, a i reguliše PRITISAK
14:35 Horoskop Pun mesec donosi sreću za 3 znaka horoskopa: Od 12. maja najzad izlaze iz lošeg perioda i besparice!
14:03 Zdravlje Orhideja u saksiji će cvetati cele godine! Napravite đubrivo od 1 sastojka koji sigurno imate u kući
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
12:58 Dom i saveti Neprijatan miris iz sudopere se širi kućom? Pomešajte ova 2 sastojka i brzo ćete rešiti problem!
12:26 Porodica Čisti creva kao metla, a košta 40 dinara! Ako ga jedete svaki dan, poboljšaće varenje i ojačati imunitet
11:55 Ispovesti Samo što se nisam šlogirala! Kupila sam izgubljen kofer na aerodromu i zanemela kad sam ga otvorila