13:10 Lepota i Moda Hit cipele za jesen: Jeftine su, a izgledaju skupo i udobnije su od patika, kraljica Leticija ih ne skida!
08:52 Lepota i Moda Treću godinu zaredom najpopularnija obuća na ulicama Beograda: Ovo je trend koji ne jenjava, apsolutni hit leta 2025. godine
19:30 Lepota i Moda Tri komada ODEĆE koje su svi GUGLALI: Najtraženiji su u 2022. godini s razlogom, KLASIČNI su i mogu se uvek nositi
10:05 Lepota i Moda BEOGRAĐANKE su otkinule za ovim CIPELAMA: Najveći HIT 2022. godine nekima je ODVRATAN, ali druge ŽENE za to ne HAJU i ponosno ih nose
16:40 Poznati Kajli Džener u crvenoj koži bacila muškarce na kolena! Bujne cice beže iz jakne, ona meša kukovima!
16:23 Poznati Holivud je ćutao, on više neće: Ričard Gir konačno progovorio o njegovoj zabrani Oskara koja traje 20 godina!
15:55 Dom i saveti Božićni kaktus će cvetati i narednih 30 godina: Raskošni cvetovi samo uz par koraka
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!