Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : pismo čitateljke

Slučajnost ili sudbila? Evo kako je SRPKINJA iz Beča slučajno upoznala svoju POMAJKU na Uskrs
12:44 Ispovesti

Slučajnost ili sudbila? Evo kako je SRPKINJA iz Beča slučajno upoznala svoju POMAJKU na Uskrs

Priča ove starice je RASPLAKALA Srbiju: Jelica će i ovaj Uskrs provesti sama i bez sinova
20:00 Ispovesti

Priča ove starice je RASPLAKALA Srbiju: Jelica će i ovaj Uskrs provesti sama i bez sinova

Pismo naše čitateljke: Kada sam saznala gde odlazi PLATA mog supruga, ŠOKIRALA SAM SE, on nju SPONZORIŠE!
17:30 Porodica

Pismo naše čitateljke: Kada sam saznala gde odlazi PLATA mog supruga, ŠOKIRALA SAM SE, on nju SPONZORIŠE!

Pismo naše čitateljke: Nikada nisam PREVARILA svog muža, sada se zbog toga kajem, koliko li ima NESREĆNIH žena KAO JA?
11:15 Ispovesti

Pismo naše čitateljke: Nikada nisam PREVARILA svog muža, sada se zbog toga kajem, koliko li ima NESREĆNIH žena KAO JA?

Pismo naše ČITATELJKE: Muž i deca me tretiraju kao SLUŠKINJU, koliko poniženja može da izdrži jedna žena?
21:48 Ispovesti

Pismo naše ČITATELJKE: Muž i deca me tretiraju kao SLUŠKINJU, koliko poniženja može da izdrži jedna žena?

Pismo naše čitateljke: Moj sin ne želi da POSTI, a o krštenju deteta neće ni da čuje
17:00 Porodica

Pismo naše čitateljke: Moj sin ne želi da POSTI, a o krštenju deteta neće ni da čuje

Pismo naše ČITATELJKE: "Imam 40 godina i ne želim DECU, je l' zbog toga treba da me RAZAPNETE?"
11:55 Ispovesti

Pismo naše ČITATELJKE: "Imam 40 godina i ne želim DECU, je l' zbog toga treba da me RAZAPNETE?"

žena
19:30 Ispovesti

Pismo naše čitateljke: Svoju ĆERKU ne mogu očima da vidim od kada mi je priznala ovo

žena
21:30 Porodica

Pismo naše čitateljke: Ne znam šta da radim, psihoterapeut mi govori kako nisam dužna da IZDRŽAVAM i POMAŽEM roditelje

Pismo naše ČITATELJKE: Moja majka je MONSTRUM, hranom me je TROVALA
13:10 Ispovesti

Pismo naše ČITATELJKE: Moja majka je MONSTRUM, hranom me je TROVALA

Pismo naše čitateljke: Moj muž želi da nam ćerka dobije ime po njegovoj...
18:05 Ispovesti

Pismo naše čitateljke: Moj muž želi da nam ćerka dobije ime po njegovoj...

Pismo našeg čitaoca: Pre šest meseci sam sahranio SUPRUGU, želim da nastavim sa životom, treba mi pomoć!
14:58 Porodica

Pismo našeg čitaoca: Pre šest meseci sam sahranio SUPRUGU, želim da nastavim sa životom, treba mi pomoć!

1 2
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

peškiri
15:54 Dom i saveti

Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!

meso
14:52 Dom i saveti

Kako da belo meso bude sočno: Moja baka dodaje 1 sastojak, uvek je meko kao duša!

žena
11:48 Dom i saveti

Kupili ste gorak krastavac? Žena je pokazala kako mu vrati lep ukus, vrlo je jednostavno!

žena
10:30 Dom i saveti

Kako napraviti klimu od ventilatora: Ohladite stan bez troškova, sve što vam treba već imate u kući

Shutterstock
10:03 Dom i saveti

Zaboravite na svrab: Komarcima neće padati na pamet da vam priđu, ako uradite ovo u bašti

watch-icon

Preporučujemo

žena
16:56 Porodica

U vodu za brisanje poda dodajte 1 začin: Prema narodnom verovanju, svađe će prestati i harmonija zavladati!

opekotine
16:25 Zdravlje

Opekotine od sunca prolaze preko noći! Od komšinice sam dobila recept za melem koji brzo ublaži bol i crvenilo

peškiri
15:54 Dom i saveti

Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!

haljine
15:23 Lepota i Moda

Letnje haljine koje Srpkinje obožavaju: Razgrabe se za dan, jer laskaju svakoj figuri, lagane su i savršene za sve prilike

meso
14:52 Dom i saveti

Kako da belo meso bude sočno: Moja baka dodaje 1 sastojak, uvek je meko kao duša!

lubenica
14:21 Porodica

Snalažljivi Crnogorac nasmejao ljude do suza: Evo kako prodaje lubenice, niko ne može da im odoli!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.