08:40 Zdravlje „Ignorisala sam ove simptome i dobila rak grlića materice“: Nataša je na 30. rođendan saznala strašnu dijagnozu
10:15 Zdravlje Nataša saznala strašnu dijagnozu na 30. rođendan: 'Ignoririsala sam četiri simptoma i dobila rak grlića maternice'
13:40 Zdravlje Otišla je kod lekara žaleći se na "nervozu u želucu": Nije ni slutila da će je sačekati kobna dijagnoza u 21. godini života
11:11 Zdravlje Ginekolozi upozorili: Žene, obratite pažnju, ovo je 7 skrivenih simptoma raka materice koje većina ignoriše
14:59 Zdravlje Simptome raka grlića materice možemo primetiti tokom odnosa: Onkolozi upozorili na prva 3 znaka bolesti
18:15 Zdravlje "Uredan papa test ne značI da nemate rak": Redovno išla na preglede, nalazi su bili dobri, ali tumor je rastao, doktorka otkrila šta je greška
15:43 Zdravlje PAPA test uredan, a na grliću ozbiljne promene: Dr Jeremić upozorio da do raka može da dođe za samo 6 meseci
10:04 Zdravlje Kaže da su joj dani odbrojani zbog lenjosti: "Nisam uradila nešto za šta mi je trebalo 20 minuta i sad neću moći da gledam unuke kako rastu"
16:30 Zdravlje Devojka je imala samo 24. godine kada je saznala da ima RAK grlića materice: "Sve je bilo normalno, postojao je samo JEDAN simptom koji su DOKTORI zanemarili"
09:59 Zdravlje Bol u leđima je prvi simptom ovog kancera: Evo na šta treba da obratite pažnju i kad je neophodno da se hitno javite lekaru
17:30 Zdravlje Medicinska sestra upozorila na simptom RAKA materice: Ženama NIKADA ne bi trebalo da se dešava, a ako primetite, idite kod LEKARA
21:58 Horoskop Brak, veza, to za njih nije ništa: Ova 3 horoskopska znaka najčešće varaju, ali i obožavaju "zabranjeno voće"
21:27 Lepota i Moda Prošle godine ih svi mrzeli, a ove opšta pomama za njima: Ovo su sandale oko kojih se otimaju žene u Beogradu, biće hit ovog leta
21:04 Dom i saveti Cvetaće non-stop, do kraja leta biće bujne: Evo koji rastvor vole muškatle, dodajte ga pri svakom zalivanju
20:35 Poznati Ju! Vidi ti Ivančicu: Trampova naslednica se skinula u kupaći, svi gledaju samo jedno, komentari pljušte
19:58 Zdravlje Simptomi bolesti od koje je umro papa Franja: Retko ko ih prepozna na prvu, liče na umor, ali jedan znak je ključan
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 22. april: Ovnovi, pazite na zdravlje, moguće su glavobolje, Škorpije, bićete izložene jakom stresu, pripremite se