08:40 Zdravlje „Ignorisala sam ove simptome i dobila rak grlića materice“: Nataša je na 30. rođendan saznala strašnu dijagnozu
10:15 Zdravlje Nataša saznala strašnu dijagnozu na 30. rođendan: 'Ignoririsala sam četiri simptoma i dobila rak grlića maternice'
13:40 Zdravlje Otišla je kod lekara žaleći se na "nervozu u želucu": Nije ni slutila da će je sačekati kobna dijagnoza u 21. godini života
11:11 Zdravlje Ginekolozi upozorili: Žene, obratite pažnju, ovo je 7 skrivenih simptoma raka materice koje većina ignoriše
14:59 Zdravlje Simptome raka grlića materice možemo primetiti tokom odnosa: Onkolozi upozorili na prva 3 znaka bolesti
18:15 Zdravlje "Uredan papa test ne značI da nemate rak": Redovno išla na preglede, nalazi su bili dobri, ali tumor je rastao, doktorka otkrila šta je greška
15:43 Zdravlje PAPA test uredan, a na grliću ozbiljne promene: Dr Jeremić upozorio da do raka može da dođe za samo 6 meseci
10:04 Zdravlje Kaže da su joj dani odbrojani zbog lenjosti: "Nisam uradila nešto za šta mi je trebalo 20 minuta i sad neću moći da gledam unuke kako rastu"
16:30 Zdravlje Devojka je imala samo 24. godine kada je saznala da ima RAK grlića materice: "Sve je bilo normalno, postojao je samo JEDAN simptom koji su DOKTORI zanemarili"
09:59 Zdravlje Bol u leđima je prvi simptom ovog kancera: Evo na šta treba da obratite pažnju i kad je neophodno da se hitno javite lekaru
17:30 Zdravlje Medicinska sestra upozorila na simptom RAKA materice: Ženama NIKADA ne bi trebalo da se dešava, a ako primetite, idite kod LEKARA
21:46 Porodica "Majko, već si sada svoje dete osudila na propast": Prozvali je da je nemajka zato što ćerkicu tera da radi ovo
21:18 Poznati Verenica slavnog glumca urnisala ga za sve pare! "Ne zna da vozi, a da ne pričam šta radi sa svojim vešom..."
20:43 Poznati Posrnula glumica boluje od bizarnog psihičkog poremećaja: Ovu tajnu je dugo krila od svih, čak ni njeni najbliži nisu znali za to
20:15 Zdravlje Mozak počinje da stari mnogo ranije nego što se mislilo: Doktori otkrili sa koliko godina se to događa, zapanjićete se
19:44 Lepota i Moda Parfem vam brzo izgubi miris? Sada vam otkrivamo genijalan trik za njegovu postojanost tokom celog dana!
19:15 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 15. mart: Blizanci, ljubavna situacija je haotična, Ribe su pod stresom, a šta je sa ostalima?