11:11 Zdravlje Ginekolozi upozorili: Žene, obratite pažnju, ovo je 7 skrivenih simptoma raka materice koje većina ignoriše
14:59 Zdravlje Simptome raka grlića materice možemo primetiti tokom odnosa: Onkolozi upozorili na prva 3 znaka bolesti
18:15 Zdravlje "Uredan papa test ne značI da nemate rak": Redovno išla na preglede, nalazi su bili dobri, ali tumor je rastao, doktorka otkrila šta je greška
15:43 Zdravlje PAPA test uredan, a na grliću ozbiljne promene: Dr Jeremić upozorio da do raka može da dođe za samo 6 meseci
10:04 Zdravlje Kaže da su joj dani odbrojani zbog lenjosti: "Nisam uradila nešto za šta mi je trebalo 20 minuta i sad neću moći da gledam unuke kako rastu"
16:30 Zdravlje Devojka je imala samo 24. godine kada je saznala da ima RAK grlića materice: "Sve je bilo normalno, postojao je samo JEDAN simptom koji su DOKTORI zanemarili"
09:59 Zdravlje Bol u leđima je prvi simptom ovog kancera: Evo na šta treba da obratite pažnju i kad je neophodno da se hitno javite lekaru
17:30 Zdravlje Medicinska sestra upozorila na simptom RAKA materice: Ženama NIKADA ne bi trebalo da se dešava, a ako primetite, idite kod LEKARA
15:17 Zdravlje Imam 36 GODINA i bolujem od SMRTONOSNE BOLESTI: Preskočila sam PAR PREGLEDA i malo je falilo da UMREM, molim vas obratite pažnju na ovih 11 SIMPTOMA
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju