11:07 Zdravlje Svaki dan sam jela jogurt i lan: Posle 2 nedelje nisam više bila ista žena, rezultat me je iznenadio!
11:27 Zdravlje Zorica je svako jutro jela jogurt i lan: Posle 14 dana nije mogla da veruje rezultatima!
11:36 Zdravlje Milica je svako jutro jela lan i jogurt: Već posle 2 nedelje se oduševila promenama koje je primetila!
21:36 Zdravlje Zorica je jela jogurt sa ovim semenkama: Žena se posle 2 nedelje preporodila, rešila je veliki problem!
08:11 Zdravlje Milka je svako jutro jela lan i jogurt: Posle 2 nedelje, žena se preporodila, rešila se svoje muke!
22:00 Lepota i Moda Jedino ćemo pravilnom NEGOM imati čisto lice: Ova maska uklanja baš svu NEČISTOĆU i čini kožu blistavom
21:54 Poznati Nešto najbizarnije što ćete danas videti: Žena Kanjea Vesta prevazišla samu sebe i to ne u golotinji!
20:55 Ispovesti Zla polusestra je htela da nosi venčanicu na mojoj veridbi! Tako slatko sam joj se osvetila, da joj više nije palo na pamet to da uradi!
20:25 Poznati Da li prepoznajete ovu legendu? Redak poremećaj nije ga sprečio da postane glumački bog!
19:55 Dom i saveti Nežna i raskošna lepotica najbolje cveta zimi: Kažu da, ko ima ovaj cvet, imaće sreću u životu
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za subotu, 13. decembar: Blizanci idu na kraći izlet, Biku treba odmor, Lav okružen prijateljima