18:01 Porodica "Što da gubim vreme na tebe": Srbi bez "dlaka na jeziku" na temu da li je sramota da žena izdržava muškarca
17:36 Dom i saveti Ona je izazvala ŠOK na društvenim mrežama: Posavetovala žene kako da usreće svog muškarca
19:00 Ispovesti Snimak koji je NASMEJAO 11 miliona ljudi: Devojka sva srećna uhvatila BIDERMAJER, a onda je videla REAKCIJU svog dečka
18:30 Ispovesti Zašto sam ja RASPUŠTENICA, a ti nakon razvoda nisi RASPUŠTENAC? Pitanje koje muči sve ŽENE, a muškarci na to ostaju NEMI?
10:01 Ispovesti Emotivna ISPOVEST muškarca koji je uništio BRAK: "Supruga me uhvatila sa njenom SESTROM, ne znam kako da joj se ISKUPIM"
14:50 Porodica Popularni BREND objavio reklamu sa TRANSRODNIM muškarcem: Ljudi po komentarima BESNE i govore kako više njihove stvari neće kupovati
21:49 Ispovesti Svi su heroji na INTERNETU, a niko na ULICI: Gde smo bili danas da spasemo ženu koju je mučki tukao slučajni PROLAZNIK!
22:15 Dom i saveti Krenite od zajedničkog tuširanja! Ove ČETIRI stvari u SPAVAĆOJ sobi garantuju orgazmično zadovoljstvo
22:20 Porodica Povratite SAMOPUZDANJE za jednu noć: Ove TRI poze će vas potpuno IZLUDETI i dovesti do ludila!
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale