Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : pijavice

Mislila je da je PRVI PLES bio savršen: Uočila je KRV ispod venčanice, ispod se mrdalo nešto JEZIVO!
12:15 Ispovesti

Mislila je da je PRVI PLES bio savršen: Uočila je KRV ispod venčanice, ispod se mrdalo nešto JEZIVO!

PAKLENI PRVI PLES Kada sam podigla haljinu, svuda je bilo krvi, ono što se nalazilo ispod VENČANICE rasteralo je sve goste
12:50 Ispovesti

PAKLENI PRVI PLES Kada sam podigla haljinu, svuda je bilo krvi, ono što se nalazilo ispod VENČANICE rasteralo je sve goste

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

peškiri
15:54 Dom i saveti

Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!

meso
14:52 Dom i saveti

Kako da belo meso bude sočno: Moja baka dodaje 1 sastojak, uvek je meko kao duša!

žena
11:48 Dom i saveti

Kupili ste gorak krastavac? Žena je pokazala kako mu vrati lep ukus, vrlo je jednostavno!

žena
10:30 Dom i saveti

Kako napraviti klimu od ventilatora: Ohladite stan bez troškova, sve što vam treba već imate u kući

Shutterstock
10:03 Dom i saveti

Zaboravite na svrab: Komarcima neće padati na pamet da vam priđu, ako uradite ovo u bašti

watch-icon

Preporučujemo

žena
16:56 Porodica

U vodu za brisanje poda dodajte 1 začin: Prema narodnom verovanju, svađe će prestati i harmonija zavladati!

opekotine
16:25 Zdravlje

Opekotine od sunca prolaze preko noći! Od komšinice sam dobila recept za melem koji brzo ublaži bol i crvenilo

peškiri
15:54 Dom i saveti

Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!

haljine
15:23 Lepota i Moda

Letnje haljine koje Srpkinje obožavaju: Razgrabe se za dan, jer laskaju svakoj figuri, lagane su i savršene za sve prilike

meso
14:52 Dom i saveti

Kako da belo meso bude sočno: Moja baka dodaje 1 sastojak, uvek je meko kao duša!

lubenica
14:21 Porodica

Snalažljivi Crnogorac nasmejao ljude do suza: Evo kako prodaje lubenice, niko ne može da im odoli!

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.