12:00 Dom i saveti Svi smo ovo znali, a sada je i POTVRĐENO: Dokazano je da su vozači ove MARKE automobila najagresivniji u saobraćaju!
09:26 Dom i saveti Kojom rukom otvarate vrata od automobila? Od danas OBAVEZNO otvarajte DESNOM rukom
17:13 Poznati Ko je "lud" da je zaustavi? Ona je jedina osoba na SVETU koja sme da vozi bez vozačke dozvole: Evo i ZAŠTO
10:55 Horoskop Jedan broj u datumu rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li će vas ceo život pratiti muka ili sreća
10:29 Zdravlje Doktor mi je rekao da stegnem pesnicu: Za tri sekunde čovek je znao sve o meni i mojim problemima
09:56 Horoskop Saturn je sinoć krenuo retrogradno u znaku Ovna: Blizanci će se suočiti sa problemima u prijateljstvu, kod Strelčeva takođe klimavo
09:17 Dom i saveti Ni pomorandža, ni paljenje kafe, a ni neke hemikalije: Ova prirodna mešavina tera komarce očas posla, a košta manje od 120 dinara
08:46 Horoskop Vrhunac uspeha dostižu posle 50. godine: Za 3 horoskopska znaka najbolje stvari se dešavaju u drugoj polovini života
08:20 Zdravlje Starački miris može da se spreči: Stručnjak za dugovečnost preporučuje da jedete 1 namirnicu