11:39 Zdravlje Izgorela sam na suncu i htela da svisnem od bola: Komšinica mi je dala ovaj melem, bol i crvenilo su nestali za 10 minuta!
15:04 Lepota i Moda Imate kremu za sunčanje od prošle godine? Evo koliko je to štetno za kožu, uopšte nije bezazleno!
16:25 Zdravlje Opekotine od sunca prolaze preko noći! Od komšinice sam dobila recept za melem koji brzo ublaži bol i crvenilo
22:00 Dom i saveti Izgoreli ste na suncu: Dva prirodna sredstva su spas, ali je važno kad ih mažemo, nikako odmah
13:56 Zdravlje Zaboravite kreme: Izgorela na suncu, a svekrva joj dala savet života – sad ga svi dele
13:00 Zdravlje Dermatolog upozorava: Najpoznatiji srpski lek za opekotine je najopasniji, prestanite da to stavljate na kožu
09:40 Zdravlje Zbog jedne greške boli i nastaju plikovi: Ako izgorite na suncu, dva sastojka su spas, ali samo ako ih ovako mažete
09:05 Dom i saveti Spas za vašu kožu se nalazi u kući: Pet sjajnih domaćih "lekova" protiv opekotina od sunca
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor
11:35 Dom i saveti Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite