19:10 Dom i saveti Pravo OSVEŽENJE za letnje dane: Ako volite PINJA KOLADU, uživaćete u OVOM sladoledu
20:40 Dom i saveti Napravite domaći SLADOLED OD JAGODA: Deca su luda za njim, a za pripremu je potrebno malo vremena
17:30 Dom i saveti Napravite SLADOLED bez veštačkih šećera: Zdraviji je od kupovnog, a lak za pripremu
14:07 Horoskop Nedeljni horoskop ruskog astrologa: Od 19. do 25. maja nekome se menja život iz korena
13:45 Dom i saveti Čak 90 odsto žena nosi pogrešan broj cipela: Ovu obuću Srbi nose svakog dana, a lekari dižu uzbunu, „prava katastrofa za kičmu"
13:22 Ispovesti Moj muž je otišao sam na svadbu prijatelja: Kad sam videla slike sa proslave, samo što se nisam onesvestila!
12:35 Lepota i Moda Narod je ludovao za ovom lutkom, a danas vredi čitavo bogatstvo: Pogledajte tavane i podrume — košta kao letovanje iz snova
12:13 Dom i saveti Kuvar otkrio trik za savršen tost: Neće vam zagoreti, biće hrskav spolja, a mekan iznutra
11:49 Zdravlje Smanjuje rizik od raka debelog creva: Gastroenterolog tvrdi da 1 namirnica čuva stomak od bolesti