16:30 Porodica Psiholog otkriva da li jedan ZLOČIN može da pokrene lavinu novih: "Kod osobe željne pažnje evo šta se dešava u glavi"!
13:00 Porodica Najjeziviji komentar tinejdžerke na krvavi pir u školi na Vračaru: "Za koga palite sveće, oni iz sanduka nikad neće"!
11:00 Porodica Ispovest oca dečaka koji je UBIJEN u masakru u Mladenovcu: "Kroz njegov stomak su prošla tri metka", njegove reči su POTRESNE!
10:30 Porodica Dečak ubica je bio ponos svojih roditelja: Da li postoji druga strana medalje koja otkriva šta ga je nateralo na ovaj jeziv čin!
10:02 Porodica Profesor dr. Stanko Crnobrnja o zločinu na Vračaru: Nastupio je potpuno nov sistem vrednosti kome svi roditelji moraju da se prilagode!
09:29 Porodica Pedagozi o stravičnom zločinu na Vračaru: Da li je dečak ubica bio SOCIOPATA i šta se pokazuje kao pravilo kod zatvorenika!
18:30 Zdravlje Istraživanje otkriva koji faktori dovode do MASOVNE PUCNJAVE: Većina misli da iza toga stoje mentalne bolesti, a eksperti su dali svoj sud!
15:02 Porodica "On je psihopata, moja ćerka je izlazila sa njim": Potresna ispovest majke učenice škole "Vladislav Ribnikar"
17:20 Ispovesti Otac i maćeha počinili MONSTRUOZAN zločin nad DEČAKOM (6): Prvo su ga trovali, pa mu OTVORILI lobanju i sve to slikali
10:06 Ispovesti UZNEMIRUJUĆI video: Pogledajte kakav horor čeka žene u Avganistanu kad su Talibani preuzeli vlast
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane daske, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 31. marta do 6. aprila: Bikovi moraju malo više da obrate pažnju na zdravlje, Ovnovima konačno krenulo nabolje u životu
16:55 Lepota i Moda Prirodni šampon protiv opadanja kose: Porašće guste i jake vlasi uz čarobnu mešavinu od 2 sastojka iz kuhinje
16:23 Dom i saveti Jaja ne smeju da stoje na ovom mestu u frižideru: Svi su iznenađeni razlogom koji je naveo stručnjak
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"