15:00 Zdravlje Šlog kosi mlade po Srbiji: Dr Raičević otkriva da je ovo prvi znak za hitan odlazak kod lekara, a nekad se smatralo za normalno stanje
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
14:20 Zdravlje Neurolog upozorava na "trulež mozga": Sve više pacijenata sa ovom dijagnozom, a mnogi nisu svesni svakodnevnih simptoma
12:42 Zdravlje Glavobolja, nesiguran hod... Dr Raičević otkriva kada nastaje moždani udar i zbog čega se sve više javlja kod mladih žena
12:55 Zdravlje DOKTOR RAIČEVIĆ UPOZORAVA: Ovo piće ne smete piti tokom leta, može dovesti do moždanog udara
18:35 Zdravlje Kisela voda je leti OPASNA, a evo šta još ne smete da PIJETE: Neurolog upozorio na napitke koji mogu da vam ugroze život!
19:17 Zdravlje Zbog ovog PROBLEMA svaki dan u Srbiji umre JEDNA osoba: Dr Raičković objašnjava sa kojim SIMPTOMIMA se javljaju mladi ljudi
20:25 Ispovesti Moja mama je mrtva za mene! Sa 55 godina sam prekinula kontakt s njom, zbog ovoga ne mogu da je trpim
20:00 Zdravlje Komarci me živu pojedoše, sve sam probala: Odbija ih samo mešavina ova 2 začina, to me je spasilo
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 30. maj: Vaga da se čuva lažnih prijatelja, Devica dobija podršku na poslu
18:45 Horoskop Teški dani dolaze za 3 znaka horoskopa: U junu će imati velika iskušenja, jedva će ćekati da prođe!
18:19 Lepota i Moda Frizura koja podmlađuje: Frizer poznatih ističe da kosu čini bujnom i briše godine s lica!