11:17 Zdravlje "Dali su mi 18 posto šanse da preživim": Sa 29 godina je saznala da joj život visi o koncu, a sve je počelo od ovog "bezazlenog" simptoma
18:42 Zdravlje Lekarka upozorila na zabrinjavajuće rezultate, jedna stvar je ključna za sprečavanje oboljenja: U ovom delu Srbije zabeleženo najviše promena na koži
10:11 Horoskop Astrologija otkriva: Ljudi sa mladežom na desnoj ruci čeka uspešna sudbina, obratite pažnju na ovih 5 pozicija
11:44 Zdravlje Ovako izgleda opasan mladež: Od normalnog se razlikuje po jednoj stvari, upozoravaju lekari
10:07 Ispovesti Natalija nije obraćala pažnju na sitni trag na NOZI: Reč je o SMRTONOSNOJ bolesti i ostalo joj nekoliko nedelja života
20:30 Dom i saveti Mladež na licu mnogo govori o VAMA: Ako se nalazi na ČELU, novac će vam padati sa neba
13:29 Ispovesti U FRIZERSKOM salonu SAZNAO da boluje od NEIZLEČIVE bolesti: Frizer je primetio čudan DETALJ na njegovom VRATU, sada mu je ostalo samo ČETIRI meseca života
09:45 Ispovesti "Otišao sam na šišanje, a frizerka me pitala: da li je OVO MLADEŽ?" Momak je JEDVA PREŽIVEO strašnu DIJAGNOZU, sada opet uči da HODA
09:00 Lepota i Moda Retki su ljudi sa ovim DAROM: Pogledajte dobro, ako na ovim mestima imate mladež suđeno vam je da uživate u BOGATSTVU
18:20 Zdravlje Znate li kada je MLADEŽ OPASAN: Na ovaj način obavite SAMOPREGLED, a ako JEDNO primetite, odmah se javite lekaru
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom