21:49 Horoskop Au, kakva ih jesen očekuje, nema mira za njih: 3 horoskopska znaka ulaze u vrtlog sreće, para ide na paru, ljubav, posao, ma sve najbolje dolazi
13:22 Horoskop Do 14. avgusta 3 znaka očekuje iznenadni priliv novca: Nemate predstavu odakle stižu pare, ali će vas suma sigurno oduševiti
09:47 Dom i saveti Tajna srećnih ljudi: Nije im uvek sve potaman, ali na ovako zadržavaju osmeh na licu i pozitivan stav
22:00 Horoskop Krajem ovog meseca nakupilo se toliko energije, da će ekplodirati u julu: Za 4 horoskopska znaka stiže brdo novca i sreće, pripremite se
21:28 Horoskop I da, da, došao je red i na njih, ovo je njihova godina: Na leto 2025. dva znaka čeka veliki preokret, u život im konačno stiže sreća
09:29 Dom i saveti Krenuli ste, ali ste se vratili kući jer ste nešto zaboravili? Evo šta će vam se dogoditi prema narodnom verovanju
21:18 Dom i saveti Jedna boja cveća privlači sreću: Naše bake su verovale da donosi mir i obilje, pa su zato samo ovu nijansu birale
09:57 Horoskop Radujte se! Mesec je ušao u Lava — evo šta to znači za 3 horoskopska znaka: Stiže talas promene u naredna 3 dana, konačno će vam sve krenuti na bolje
08:41 Porodica Najsrećniji ljudi na svetu: Ne očekuju da im sve bude servirano kao na tacni, već rade ove 4 moćne stvari
07:51 Horoskop Danas 30. maja 2025. tranzit kvadrata Meseca i Venere donosi preokret: 3 horoskopska znaka će se u narednom periodu opariti
14:15 Ispovesti Mira skunula burmu i sad ljubi mlađeg: "Imam 56, on 36 – i zove me 'lepotice', neka me pljuju, ja sam sebi vratila život!"
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 12. avgust: Ribe, uložite malo više truda da biste došli do cilja, zato Blizanci neće imati tih problema
19:01 Lepota i Moda Prošle godine svi odlepili za njima, opet isto i ove godine: Ovo su najpopularnije papuče ovog leta, nose ih i žene i muškarci
18:27 Poznati Ima da budu kao pokisli, ko će nasladiti imanje princeze Dajane: Princ Hari i princ Vilijam neće dobiti ni deo, evo šta se desilo
17:58 Dom i saveti Evo kako da se dodatno rashladite dok spavate: Vrućina vas neće buditi, ove trikove svako može da izvede, ne treba vam klima
17:26 Horoskop Nedeljni horoskop od 12. do 18. avgusta: Ovnove čeka nalet nervoze i sreće, Bikovi u punoj snazi
17:05 Dom i saveti Ove stvari u kući otkrivaju neukus i nemaštinu: Mnogi ih imaju, a na prvu se vidi da vam fali para