08:27 Horoskop Možda neće odmah doći pare, ali dolazi im nešto još bolje: Ova 4 horoskopska znaka doživeće najbolju godinu u životu, 2026. je njihova
17:27 Horoskop U narednih 5 dana će procvetati, ovo će im biti najbolji period u životu: Jedan horoskopski znak doživeće nešto neočekivano dobro
17:56 Horoskop Preokreti, povratak mira i sreće u vaš život: Ova 3 horoskopska znaka u novembru 2025. izlaze iz perioda tame, nesreće i užasa
16:35 Horoskop Vrtoglavi obrt u životima 2 horoskopska znaka: Sreća, uspeh, napredak... ma sve i to baš 11. oktobra
21:49 Horoskop Au, kakva ih jesen očekuje, nema mira za njih: 3 horoskopska znaka ulaze u vrtlog sreće, para ide na paru, ljubav, posao, ma sve najbolje dolazi
13:22 Horoskop Do 14. avgusta 3 znaka očekuje iznenadni priliv novca: Nemate predstavu odakle stižu pare, ali će vas suma sigurno oduševiti
09:47 Dom i saveti Tajna srećnih ljudi: Nije im uvek sve potaman, ali na ovako zadržavaju osmeh na licu i pozitivan stav
22:00 Horoskop Krajem ovog meseca nakupilo se toliko energije, da će ekplodirati u julu: Za 4 horoskopska znaka stiže brdo novca i sreće, pripremite se
21:28 Horoskop I da, da, došao je red i na njih, ovo je njihova godina: Na leto 2025. dva znaka čeka veliki preokret, u život im konačno stiže sreća
09:29 Dom i saveti Krenuli ste, ali ste se vratili kući jer ste nešto zaboravili? Evo šta će vam se dogoditi prema narodnom verovanju
21:18 Dom i saveti Jedna boja cveća privlači sreću: Naše bake su verovale da donosi mir i obilje, pa su zato samo ovu nijansu birale
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac