10:44 Lepota i Moda Kako zadržati kilažu nakon što ste smršali? Primenite ove metode i budite sigurni da se kilogrami neće vratiti
17:37 Poznati Ima 91 kg i brutalno telo, ali joj žene 1 stvar ne opraštaju: Evo šta najlepša plus sajz manekenka pojede u jednom danu
08:30 Zdravlje Ona je imala preko 120 kilograma, a onda je odlučila da promeni OVO: Bez gladovanja i teških treninga sada ima IDEALNU kilažu
19:00 Ispovesti Platila je 4000 evra za OPERACIJU ŽELUCA u Turskoj: Ostavila je tromesečnu bebu da bi sredila svoju kilažu
07:55 Zdravlje Ako u vodu dodate OVAJ začin koji sigurno imate kod kuće, dobićete NAPITAK koji provereno I BRZO skida kilograme
11:50 Lepota i Moda Za njen SAVRŠEN izgled zaslužna je jednostavna hrana: Nije se podvrgla operacijama i ne koristi BOTOKS
22:00 Ispovesti Stala je na VAGU u kupatilu svog dečka i doživela BLAM: " Da sam znala za OVO, nikada se ne bih usudila"
18:00 Zdravlje Uvela je TRI ključna pravila i smršala 45 kilograma: Doktorka se prdržavala važnog PRAVILA koje je uvela u svoju rutinu
13:20 Zdravlje Da li je ovo najbolja GRICKALICA na svetu? Jedite je svakodnevno i imaćete FIGURU iz snova, studija je potvrdila da može da vam pomogne da brzo SMRŠATE
12:05 Zdravlje Mila je za ČETIRI meseca smršala 24 KILOGRAMA: "Bilo je PAKLENO teško, ali trik sa LIMUNOM pomogao mi je da zaboravim GLAD"
13:29 Poznati Fibi iz serije ČARI razapinju na mrežama jer se UGOJILA: A mi smo u fazonu "Dajte ženi još dva POHOVANA krilca i neka uživa"
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske