08:30 Zdravlje Ona je imala preko 120 kilograma, a onda je odlučila da promeni OVO: Bez gladovanja i teških treninga sada ima IDEALNU kilažu
19:00 Ispovesti Platila je 4000 evra za OPERACIJU ŽELUCA u Turskoj: Ostavila je tromesečnu bebu da bi sredila svoju kilažu
07:55 Zdravlje Ako u vodu dodate OVAJ začin koji sigurno imate kod kuće, dobićete NAPITAK koji provereno I BRZO skida kilograme
11:50 Lepota i Moda Za njen SAVRŠEN izgled zaslužna je jednostavna hrana: Nije se podvrgla operacijama i ne koristi BOTOKS
22:00 Ispovesti Stala je na VAGU u kupatilu svog dečka i doživela BLAM: " Da sam znala za OVO, nikada se ne bih usudila"
18:00 Zdravlje Uvela je TRI ključna pravila i smršala 45 kilograma: Doktorka se prdržavala važnog PRAVILA koje je uvela u svoju rutinu
13:20 Zdravlje Da li je ovo najbolja GRICKALICA na svetu? Jedite je svakodnevno i imaćete FIGURU iz snova, studija je potvrdila da može da vam pomogne da brzo SMRŠATE
12:05 Zdravlje Mila je za ČETIRI meseca smršala 24 KILOGRAMA: "Bilo je PAKLENO teško, ali trik sa LIMUNOM pomogao mi je da zaboravim GLAD"
13:29 Poznati Fibi iz serije ČARI razapinju na mrežama jer se UGOJILA: A mi smo u fazonu "Dajte ženi još dva POHOVANA krilca i neka uživa"
18:00 Zdravlje Ovaj napitak TOPI salo kao iz ŠALE: Žene su POLUDELE za njim jer skida kilograme bez muke!
16:20 Lepota i Moda Rijanu je UHVATIO paparaco nakon POROĐAJA: Izbacila je i grudi i noge, komentari su PODELJENI, jedni kažu da VIŠAK nosi kao modni dodatak, a drugima OVAKAV stajling BODE OČI
22:00 Porodica Pripremite se: Ovim danima ljudi najviše uživaju u intimnim odnosima, a jedan je poseban
20:32 Zdravlje Kažu da ih treba izbegavati: Kuvari ova jela nikada ne bi naručili u restoranu, a imaju odlične razloge za to
20:03 Poznati Potvrdili da je 7. godina braka kobna: Ovi poznati parovi su se baš tada razveli, a poslednji su Sofija Vergara i Džo Manganijelo
19:38 Dom i saveti Božićna zvezda: Raskošan praznični cvet privlači ljubav i sreću, evo gde treba da se drži u kući