19:01 Porodica Petnaest mojih prijateljica u 40-im i 50-im napustilo je muževe: Ovo je pravi razlog zašto se SVI razvode... i zašto je vaš brak u opasnosti
14:25 Porodica Vladeta Jerotić dao najčešće uzroke razvoda u Srbiji: Objasnio je kako muž upropasti ženu u braku
16:30 Porodica Advokat za razvode tvrdi iz iskustva: Ko se venča u ovim godinama, razvodi se 100 posto!
09:45 Ispovesti Kada sam to saznala, ceo svet mi se srušio: Pred očima su mi stalno bile poruke koje je pisao ljubavnici i smislila sam paklenu osvetu
10:53 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
15:52 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
19:43 Porodica Mlada tražila razvod 5 minuta posle venčanja: Mladoženja je uradio nešto preko čega nije želela da pređe
15:36 Ispovesti Nije ni pomišljala da će je to snaći: „Moja sestra i bivši muž su počeli da žive zajedno čim smo se razveli“
11:57 Porodica Advokat za razvode tvrdi iz iskustva: „Ljudi koji uđu u brak pre ove godine života, uvek se razvedu!“
17:31 Porodica Još se ni ne raspakuju, a već su kod advokata: Zašto parovi često traže razvod nakon letnjeg odmora?
20:45 Ispovesti „Vraćam ti muža“: Ovo je pismo koje je ljubavnica napisala ženi s čijim se suprugom viđa, ljudi se krste i levom i desnom rukom!
20:23 Poznati Šokirala ceo svet: Arapska princeza ostavila muža putem poruke na Instagramu, a ovo je razlog
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo