19:53 Ispovesti Advokat za razvod tvrdi iz iskustva: Muškarci koji rade ova 3 posla skoro nikada ne varaju!
08:40 Ispovesti Ovo nikome ne bi palo na pamet: Raspitivala se što je njena mačka promenila boju, pa saznala da je muž vara!
19:01 Porodica Petnaest mojih prijateljica u 40-im i 50-im napustilo je muževe: Ovo je pravi razlog zašto se SVI razvode... i zašto je vaš brak u opasnosti
14:25 Porodica Vladeta Jerotić dao najčešće uzroke razvoda u Srbiji: Objasnio je kako muž upropasti ženu u braku
16:30 Porodica Advokat za razvode tvrdi iz iskustva: Ko se venča u ovim godinama, razvodi se 100 posto!
09:45 Ispovesti Kada sam to saznala, ceo svet mi se srušio: Pred očima su mi stalno bile poruke koje je pisao ljubavnici i smislila sam paklenu osvetu
10:53 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
15:52 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
19:43 Porodica Mlada tražila razvod 5 minuta posle venčanja: Mladoženja je uradio nešto preko čega nije želela da pređe
15:36 Ispovesti Nije ni pomišljala da će je to snaći: „Moja sestra i bivši muž su počeli da žive zajedno čim smo se razveli“
11:57 Porodica Advokat za razvode tvrdi iz iskustva: „Ljudi koji uđu u brak pre ove godine života, uvek se razvedu!“
17:31 Porodica Još se ni ne raspakuju, a već su kod advokata: Zašto parovi često traže razvod nakon letnjeg odmora?
12:36 Zdravlje Kad stradaju creva, bolesti počnu da se nižu: Zaustavite trovanje krvi i oporavite organe za varenje sa ove tri biljke
12:21 Zdravlje Male boginje ponovo haraju: Rekordan broj zaraženih u poslednjih 25 godina, hitno se oglasili stučnjaci
11:55 Dom i saveti Ovo će vas iznenaditi: Omiljeno srpsko jelo najbrže topi salo sa stomaka, tvrdi čuveni lekar
11:32 Lepota i Moda Želi da bude ćelava: Mili Bobi Braun je već jednom obrijala glavu, ali nije joj dosta, evo kada planira da to ponovo uradi
11:08 Poznati ,,Simptomi su potpuno izmakli kontroli": Glumica se noćima nije treznila, alkohol je drastično pogoršao ovo žensko stanje
10:44 Zdravlje Stalno vam je hladno, teško zaspete... Ovo su samo neki od simptoma Parkinsonove bolesti koji se javljaju godinama pre drhtanja ruku