19:53 Ispovesti Advokat za razvod tvrdi iz iskustva: Muškarci koji rade ova 3 posla skoro nikada ne varaju!
08:40 Ispovesti Ovo nikome ne bi palo na pamet: Raspitivala se što je njena mačka promenila boju, pa saznala da je muž vara!
19:01 Porodica Petnaest mojih prijateljica u 40-im i 50-im napustilo je muževe: Ovo je pravi razlog zašto se SVI razvode... i zašto je vaš brak u opasnosti
14:25 Porodica Vladeta Jerotić dao najčešće uzroke razvoda u Srbiji: Objasnio je kako muž upropasti ženu u braku
16:30 Porodica Advokat za razvode tvrdi iz iskustva: Ko se venča u ovim godinama, razvodi se 100 posto!
09:45 Ispovesti Kada sam to saznala, ceo svet mi se srušio: Pred očima su mi stalno bile poruke koje je pisao ljubavnici i smislila sam paklenu osvetu
10:53 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
15:52 Ispovesti Nisu mogli zajedno, ali ni odvojeno: Prvo su se razveli, ali je posle 16 godina ljubav opet buknula kao vatra!
19:43 Porodica Mlada tražila razvod 5 minuta posle venčanja: Mladoženja je uradio nešto preko čega nije želela da pređe
15:36 Ispovesti Nije ni pomišljala da će je to snaći: „Moja sestra i bivši muž su počeli da žive zajedno čim smo se razveli“
11:57 Porodica Advokat za razvode tvrdi iz iskustva: „Ljudi koji uđu u brak pre ove godine života, uvek se razvedu!“
17:31 Porodica Još se ni ne raspakuju, a već su kod advokata: Zašto parovi često traže razvod nakon letnjeg odmora?
21:14 Zdravlje Simptomi povišenog šećera u krvi: Doktor ističe da ovi znakovi ljudima promaknu, obratite pažnju!
20:48 Zdravlje Doktor upozorava: Friteza na vruć vazduh može biti opasna za zdravlje ako je pogrešno koristite
20:22 Dom i saveti Povrće koje se samo gaji: Posadite ove biljke jednom, a bogate plodove ubirajte godinama!
19:56 Lepota i Moda Žene su oduševljene ovim trikom za volumen: Za nekoliko sekundi kosa postaje bujna, kao da vas je frizer isfenirao!
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 19. februar: Rak je pred velikim izazovom, Škorpiji se vraća stara ljubav, a jednom znaku stiže novac!
19:06 Porodica Mama pitala ćerku od 3 godine koliko je sati: Odgovor snalažljive devojčice nasmejao 4,5 miliona ljudi