12:39 Poznati Objavila potresnu sliku iz bolnice: Poznata manekenka izgleda očajno, teška bolest je uništava
12:02 Poznati Bori se kao lavica: Najlepša žena na svetu boluje od opake bolesti, a najmanje 10 ovih simptoma oseća svakog dana!
21:18 Ispovesti Ana (39) je zbog krpelja zamalo ostala nepokretna: „Već 20 godina se borim s posledicama, nekad ne mogu da pomeram prste“
15:19 Zdravlje Ušli smo u sezonu krpelja, budite oprezni, mogu vam preneti lajmsku bolest: Obratite pažnju na ove simptome, jedan izgleda skroz bezazleno, a može biti fatalan
13:22 Zdravlje Krpelji vrebaju iz trave: Počinje im sezona, ako ih ne uklonite na vreme, u problemu ste, ovo su simptomi
08:12 Zdravlje Paraliza, srčani problemi, umor: Lajmska bolest hara svetom kao nikada do sad, doktori objašnjavaju kako da se zaštitimo
11:03 Zdravlje Muž Serene Vilijams teško bolestan: 10 skrivenih simptoma bolesti koju prenosi opasna bakterija, a ima je na svakom koraku
21:20 Poznati Bela Hadid se BORI sa infektivnom bolešću: Napada mozak, zube, nervni sistem, a dobija se ujedom KOMARCA
20:40 Zdravlje Boleli su me zglobovi, bio sam umoran: Zbog JEDNE stvari doktori nisu prepoznali OPASNU bolest, davali mu da maže KREME!
17:00 Zdravlje Posledice LAJMSKE BOLESTI mogu da budu vrlo OPASNE: Ako vas UJEDE KOMARAC, dobro obratite pažnju na ove SIMPTOME
10:57 Zdravlje Ako primetite OVO na koži, ni slučajno ne ignorišite: Odmah se javite lekaru, posledice mogu da budu OZBILJNE
17:31 Poznati Nisu hteli da joj šiju haljine, vređali su je zbog izgleda! E, sada se se zainatila i smršala 45 kilograma, izgleda kao top model
17:04 Porodica "Moj sin ima 9 godina i plašim se da će nas ubiti dok spavamo“: Ispovest majke troje dece gora je od horor filma
16:14 Porodica Legenda Holivuda puni 100 godina i otkriva tajnu dugovečnosti: „Izbacio sam samo dve stvari iz života
15:51 Horoskop Astrolog Pavel Globa otkriva ko doživljava novčani procvat do proleća: Ovi znakovi imaju čemu da se raduju