13:13 Poznati Pevačica se obrušila na špansko ministarstvo finansija i poresku upravu: Šakira besna, pale teške reči, sve objavila?
21:00 Ispovesti Provela je 500 dana u pećini, ne izlazeći iz nje: Evo šta joj se sve dešavalo dok je boravila izolovana od svih
12:06 Porodica Nakon što je izgubila SINA JEDINCA, Ana je postala ponovo majka u 68. godini: Sada se DRŽAVA okomila na nju zbog ove odluke!
10:30 Porodica Ovo je prva zemlja u Evropi koja je ŽENAMA odobrila plaćeno odsustvo zbog MENSTRUACIJE
22:30 Porodica Niko se ne sme ovako zvati: Sud u Španiji razbesneo RODITELJE i nasilno promenio ime novorođenčeta
22:00 Poznati Kubanski ,,Bred Pit'' prevario ženu preko 80 puta: Preko svega mu prelazila sve do sada, RAZVOD usledio posle 18 godina
18:06 Poznati Gledali ste je u MNOGOBROJNIM filmovima: Njena dirljiva, ROMANTIČNA priča vraća nam VERU u ljubav!
16:54 Ispovesti Ceo svet je mislio da je u pitanju ŽENA: Zaradila je MILION EVRA, a onda su se pojavili muškarci zbog kojih su svi zanemeli!
10:31 Ispovesti Mreže bruje o KRISTININOJ priči: Vozač je nije pustio u autobus zbog OVOG detalja, a ona tvrdi da je ŽRTVA diskriminacije
09:00 Zdravlje Glavobolja, umor, razdražljivost: Sigurno vam nedostaje jedan mineral, ključan je za pravilno funkcionisanje organizma
08:31 Dom i saveti Ispraznite stomak bez lekova: Ova namirnica je "tata mata" za creva, imaćete redovnu stolicu
22:02 Horoskop Kraj mukama: Ova 3 horoskopska znaka će konačno predahnuti od nedelje 18. maja, stiže im najlepši period do sad
21:33 Lepota i Moda Mila Jovović je nosila 1997. godine: Manekenka očarala u srebrnoj haljini, poznatom stilu dala svoj šmek ovim ukrasima
21:00 Ispovesti ,,Ona je parazit": Prijateljica mi stalno upada u kuću nepozvana, dugo sam tolerisala, pa mi je odjednom prekipelo
20:32 Dom i saveti Masnoća se rastvara bez muke: Zaboravite na jake hemikalije, mikrotalasna će da zablista od jedne namirnice