11:49 Poznati Ona se borila sa mentalnim demonima, on sa kancerom: Za filmsku gromadu i svetsku lepoticu su mislili da im nema spasa!
09:22 Poznati „Posetio sam decu na fakultetu, a rekli mi da je DAN ZA RODITELJE, NE ZA DEDE“: Majkl Daglas (81) iskreno o kasnom očinstvu i porodičnom životu sa ćerkom od 22 i sinom od 25 godina
10:46 Poznati Rođeni su 25. septembra, ali sa 25 godina razlike: On je glumački bog, ona lepotica, zovu ih deda i unuka, a ona mu oprašta sve!
17:50 Poznati Proslavila rođendan bez odeće: Ketrin Zita Džouns napunila 55 godina i objavila fotografiju na kojoj je skroz gola!
17:35 Poznati Emotivna poruka: Ketrin Zita Džouns čestitala je godišnjicu braka suprugu Majklu Daglasu uz prvu zajedničku fotografiju
12:22 Poznati Nije bila ni u planu za ulogu: Nakon "Niskih strasti" postala je najveća zvezda, a istorijsku scenu sa prekrštenim nogama i danas kopiraju
08:00 Lepota i Moda Ketrin Zita Džon nikada nije izgledala ovako IZAZOVNO: Na KANSKOM festivalu se pojavila u vatreno crvenoj haljini, momentalno je sve zasenila
11:18 Poznati Prva supruga ga je OPLJAČKALA: Oženio se HOLIVUDSKOM lepoticom, koja može da mu bude ćerka, a živeli su sa bivšom pod istim KROVOM!
09:38 Porodica Ukrasila jelku iz bajke skoro bez troška: "Verujete li da sam većinu ukrasa nabavila za sitne pare?“
09:18 Poznati Trčala 11 kilometara dnevno u štiklama: Kameron Dijaz se prisetila snimanja legendarnog filma, svi ga gledamo uoči Božića
08:50 Porodica Najlepša imena za zimske bebe: Tradicija kaže da štite od uroka i donose napredak u životu
08:27 Lepota i Moda Zimska formula za blistav ten: I po ciči zimi, vaše lice neće izgledati umorno jer je efekat mnogo dobar!
08:05 Horoskop 4 znaka dobijaju ogromnu povišicu u decembru: Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima?
21:49 Zdravlje Zelena, žuta ili smeđa? Evo koje banane su najzdravije - a posebno se odnosi na dijabetičare