12:22 Horoskop Tri horoskopska znaka kojima nikako ne smete da verujete: Skloni su podvalama i lažima, hrane se zlobom i pakostima
09:30 Porodica Kako da ODMAH prepoznate LAŽOVA: Na OVE stvari morate da obratite pažnju ako želite da saznate ISTINU
16:15 Horoskop Vešto kriju svoje PRAVO LICE: Ovim ZNAKOVIMA se ne može verovati, ZABIĆE vam nož u leđa kada se NAJMANJE nadate
14:30 Porodica Ovo su znakovi da vas ljudi LAŽU: Razotkrite NABOLJEG lažova za tili čas, trik psihologa koji RADI posao
11:45 Porodica Ovo su TRI sigurna ZNAKA da vas neko LAŽE: Poznati KRIMINOLOG otkrio cake kako da PREPOZNAMO lažova
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?