17:15 Ispovesti Dobio sam rak kože sa 26 godina: Godinama sam ignorisao fleku koja mi je spasila život
09:25 Ispovesti Sitna crna linija na noktu umalo je koštala života: Potresna ispovest majke troje dece, "nosila sam nadogradnju, a ispod se krio rak"
17:22 Zdravlje Čekala da crna tačkica na noktu samo prođe: "Na kraju sam molila Boga da doživim da oženim sina"
20:06 Ispovesti Mislila je da ima bubuljicu, a usledio je pakao: Mlada mama je čekala da crvena tačka prođe, umesto toga, dobila je šokantnu dijagnozu
14:07 Ispovesti Bol u ramenu je naterao da ode kod lekara: „Nisam očekivala najgoru dijagnozu, imam troje male dece i strepim kako će se sve završiti“
12:44 Zdravlje Iz mladeža vam raste dlaka? Evo šta to znači i kako da prepoznate da je opasan po zdravlje
12:03 Zdravlje "Mom detetu je dijagnostikovan neizlečivi rak nakon izlaganja suncu": Evo koji su bili prvi simptomi opake bolesti
18:03 Zdravlje „Ljudi, pregledajte te mladeže“: Poznati pevač pokazao kako izgleda rak kože pre i posle operacije
11:51 Poznati Tužna vest: Poznati glumac, koga žene obožavaju, saopštio da ima rak, a tek mu je 26 godina
13:34 Zdravlje "Imam rak kože": Poznati voditelj u programu uživo saopštio da ima tešku bolest, a ovo su bili prvi simptomi koje je primetio
08:30 Porodica Gore od cigareta i kocke: Jedna zavisnost je poseabno teška, deluje bezazleno, ali lako može da vam uništi život
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana