14:07 Ispovesti Bol u ramenu je naterao da ode kod lekara: „Nisam očekivala najgoru dijagnozu, imam troje male dece i strepim kako će se sve završiti“
12:44 Zdravlje Iz mladeža vam raste dlaka? Evo šta to znači i kako da prepoznate da je opasan po zdravlje
12:03 Zdravlje "Mom detetu je dijagnostikovan neizlečivi rak nakon izlaganja suncu": Evo koji su bili prvi simptomi opake bolesti
18:03 Zdravlje „Ljudi, pregledajte te mladeže“: Poznati pevač pokazao kako izgleda rak kože pre i posle operacije
11:51 Poznati Tužna vest: Poznati glumac, koga žene obožavaju, saopštio da ima rak, a tek mu je 26 godina
13:34 Zdravlje "Imam rak kože": Poznati voditelj u programu uživo saopštio da ima tešku bolest, a ovo su bili prvi simptomi koje je primetio
13:14 Poznati Kardašijanka progovorila o TUMORU: Nikad je nisu videli u gorem stanju, a sada je iznela nove DETALJE
20:00 Ispovesti Dobila je RAK, a suprug joj je OKRENUO LEĐA: Beba Golubović primetila je MLADEŽ koji je promenio boju, a sada se bori sa karcinomom
18:30 Ispovesti Otišla je kod FRIZERA pa saznala da ima RAK KOŽE: Simptomi su vrlo podmukli, ali svako može SAM da se pregleda
16:41 Porodica Danica Crnogorčević i suprug Ivan obeležili Aranđelovdan: Ona u jeleku, on u mantiji dočekuju goste
16:09 Lepota i Moda Nataša, Sara i Sajsi, koja više grmi? Poznate dame zablistale na crvenom tepihu, Seka Aleksić bacila sve u trans?
15:55 Zdravlje Svakodnevno se tuširate, ali ovaj deo tela niko ne pere: Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite
15:45 Dom i saveti Pravilo "treći dan" ovde ne važi: Većina pravi grešku sa čuvanjem ruske salate i time joj skraćuju rok
15:25 Zdravlje Zastrašujući simptom koji je promenio sve: Barbara se probudila noću zbog svraba, a onda saznala užasnu dijagnozu