14:55 Poznati Omiljena filmska plavuša proslavila 53. rođendan: Kameron Dijaz okrenula leđa Holivudu, izgleda bolje nego ikad
18:50 Poznati “Lepota je neprolazna”: Čuvena Hurem podelila fotografije iz detinjstva, svi komentarišu da se ne menja
17:28 Poznati Madona danas slavi 65. rođendan: Na opšte iznenađenje kraljica popa podelila neobrađenu sliku
20:28 Poznati Sofija Vergara zablistala na proslavi sestrinog rođendana: Plava haljina istakla njenu zanosnu figuru
16:10 Poznati Megan Markl proslavila 42. rođendan: Pojavila se ruku pod ruku sa Harijem, demantovali glasine o razvodu
12:12 Poznati Omiljena holivudska glumica nedavno je proslavila 59. rođendan: I u šestoj deceniji Sandra Bulok izgleda brutalno
20:20 Poznati Slika Selme Hajek i Džej Lo iz mladosti srušila internet: Mreže gore, fanovi oduševljeni
15:10 Poznati Sofija Vergara proslavila 51. rođendan: Njena fotka u kupaćem kostimu neon zelene boje zapalila Instagram, komentari se samo nizali
13:12 Porodica Na rođendan moje ćerke niko nije došao: Naljutili su se zbog pozivnice koju sam poslala, evo šta sam napisala u njoj
11:05 Lepota i Moda Raskoš i glamur, ali na starinski način: Hajdi Klum proslavila 50. rođendan inspirisana romanom "Veliki Getsbi"
13:28 Poznati Najlepša ŽENA sveta danas puni 58. godina: Obukla je najužu haljinu, nikad nije bila MRŠAVIJA i ima 18 godina mlađeg FRAJERA
15:30 Porodica Da li je ovo primereno? Zgroženi smo kako su roditelji obukli devojčicu za proslavu njenog 10. rođendana
21:17 Lepota i Moda Ne bacajte pare na skupe kreme: Prirodni losion od 2 sastojka briše tamne fleke s lica kao gumica!
20:50 Porodica Devojčica (2) nasmejala 12 miliona ljudi! Zaspala i probudila se u Diznilendu, njena reakcija je hit!
20:23 Zdravlje Ovo je najzdravija namirnica na svetu: Zovu je prijateljicom mladosti i zdravlja, a većina Srba je nije ni okusila!
19:57 Ispovesti Svekrva neće ni da čuje za unuku: Muž je stao na njenu stranu, a ja ostala sama s bebom, ovo je pakao!
19:31 Horoskop Dnevni horoskop za petak 18. jul: Strelcu moguća svađa, Bik da pazi u saobraćaju, jednom znaku stiže novac
19:06 Porodica Mašina za veš ovako uštedi 40% struje: Stručnjaci otkrili idealnu temperaturu za pranje odeće